Abonare la google news

Zodiacul bărbatului. Ce consideră bărbații atrăgător la o femeie, în funcție de zodia lor

Zodiacul bărbatului. Ce consideră bărbații atrăgător la o femeie, în funcție de zodie. Aceștia sunt cei mai pretențioși nativi. Te-ai gândit vreodată ce îl atrage pe un bărbat la o femeie? Află-i zodia, iar astrologii îți vor spune care sunt calitățile de care ai nevoie pentru a-l cuceri. 

Ce consideră bărbații atrăgător la o femeie, în funcție de zodie

Te atrage un bărbat, dar nu știi cum să-l cucerești? Ei bine, astrologii îți spun exact ce preferințe are, totul în funcție de zodie. Învață să pui acele calități în evidență și totul este rezolvat. Poate fi mai simplu decât ți-ai imaginat! În continuare vei vedea ce preferă fiecare zodie.

Ce consideră bărbații Berbec atrăgător la o femeie

Bărbatul născut în zodia Berbec admiră foarte mult femeile inteligente, puternice, curajoase, dar care nu își pierd feminitatea. Acestui nativ trebuie să-i dai impresia că este stâlpul casei și că depinzi de el în unele situații pentru că nu-i place să se simtă inferior.

Ce consideră bărbații Taur atrăgător la o femeie

Taurii sunt atrași de femeile care dau dovadă de creativitate și au simț practic foarte bine dezvoltat. Caută partenere stabile și relații de lungă durată. Le place să aibă alături o persoană pe care să se poată baza și care să le fie alături în orice circumstanță.

Citeste si:  Primar din Alba, despre fostul edil ales deputat AUR: „L-au scos oamenii din primărie și l-ați luat voi, să facă ordine în țară”

Ce consideră bărbații Gemeni atrăgător la o femeie

Dacă ai simțul umorului și încredere în tine, ai câștigat! Aceste două lucruri sunt cele mai importante pentru bărbatul Gemeni. Trebuie să dai dovadă de inteligență, de curaj, de optimism și neapărat să-l faci să zâmbească.

Ce consideră bărbații Rac atrăgător la o femeie

Dacă vrei să ai o familie sau o relație serioasă, racul este bărbatul perfect! Asta caută acești nativi, o femeie cu care să-și întemeieze un cămin și să aibă mulți copii. Au nevoie foarte mare de o femeie care să știe ce vrea de la viață, să-i ofere stabilitate, deoarece ei sunt destul de sensibili.

Ce consideră bărbații Leu atrăgător la o femeie

Leii pun mare accent pe atracția fizică, dar nu își doresc o femeie care să „pice” ușor. Aceștia își doresc un trofeu și să lupte pentru iubire, deoarece satisfacția va fi mult mai mare. O femeie care este greu de cucerit va deveni principala țintă a unui leu.

Ce consideră bărbații Fecioară atrăgător la o femeie

Dacă ești o femeie cu picioarele pe pământ, l-ai cucerit imediat pe bărbatul din zodia Fecioară. Aceștia iubesc femeile descurcărețe, serioase și stabile din toate punctele de vedere. Este o zodie de pământ, iar tot ceea ce este material contează foarte mult pentru el.

Citeste si:  Horoscop. Ce băutură trebuie să consumi în funcție de zodie. Te va ajuta de Sărbători

Ce consideră bărbații Balanță atrăgător la o femeie

Balanțele sunt firi foarte romantice și au o atitudine echilibrată. Aceștia vor aprecia tot ce este frumos și nu vorbim doar de partea fizică. Dacă nu ai citit și câteva cărți, nu ai nicio șansă să-i cucerești. Iubesc arta, muzica clasică și   este guvernat de planeta Venus, ceea ce înseamnă că este atras iremediabil de tot ceea ce este frumos. Iar aici intră, evident, şi femeile foarte frumoase, romantice, delicate. Iar o femeie care este şi frumoasă şi are şi o atitudine calmă, echilibrată, îl va cuceri instant!

Ce consideră bărbații Scorpion atrăgător la o femeie

Scorpionii sunt atrași de femeile puternice, capabile să rezolve orice situație. De asemenea, este foarte important să ai succes pe plan profesional și să le dai încredere. Bărbații născuți în această zodie sunt atrași de femeile care s-au axat pe carieră.

Ce consideră bărbații Săgetător atrăgător la o femeie

Nativii din această zodie iubesc femeile sensibile, calme și feminine. Nu le place scandalul sau să le tragi atenția, de aceea este foarte important să nu fii o iubită cicălitoare și critică. Atunci când vrei să-i transmiți lucrurile care te deranjează trebuie să dai dovadă de multă răbdare.

Citeste si:  OMS: Este esențial să vaccinăm unii oameni din toate țările decât toți oamenii din unele țări

Ce consideră bărbații Capricorn atrăgător la o femeie

Capricornii admiră femeile care se impun și dau dovadă de inteligență. Este foarte important să nu-ți fie teamă atunci când trebuie să-ți spui punctul de vedere. Dacă dai dovadă de curaj, capricornul se va îndrăgosti pe loc și va lupta pentru dragostea ta.

Ce consideră bărbații Vărsător atrăgător la o femeie

Nativii acestei zodii sunt atrași de femeile care dau dovadă de energie, au simțul umorului și iubesc călătoriile. Vărsătorii vor să-și găsească o astfel de parteneră pentru a experimenta lucruri noi și pentru a nu avea parte de o viață monotonă.

Ce consideră bărbații Pești atrăgător la o femeie

Bărbatul Pești caută o femeie optimistă, înțelegătoare, care să-i sprijine întotdeauna. Sunt atrași de femeile care se oferă să-i ajute pe ceilalți și care nu se dau înlături de la nimic. De cele mai multe ori, peștii se îndrăgostesc de femeile care au o profesie de asistent medical sau doctor.

Citeste articolul pe Stiridecluj

 43 total views