miercuri 25 mai 2:02 PM

Abonare la google news

Zodia din horoscop care are sclipiri de geniu! Tot zodiacul o invidiază pentru efervescenţa sa mentală


Zodia Vărsător este cea mai deosebită dintre toate, cea mai nonconformistă și cea mai liberă în gândire. Nativii Vărsători fac totul altfel decât cei din jur, dar au și numeroase calități pentru care sunt foarte apreciați.


Perioada zodiei Vărsător este cuprinsă între 20 ianuarie și data de 20 februarie, fiind ultima zodie de iarnă, în care întunericul se opune încă luminii și soarelui tot mai puternic care anunță venirea primăverii. Forțele acestea două aflate în confruntare își lasă amprenta și asupra nativilor Vărsători.

”Vărsătorii pot experimenta o efervescență mentală în urma căreia să dea naștere unor idei îndrăznețe, dar și unor tensiuni cu cei din jur. Pot găsi soluții la problemele cu care se confruntă, se pot informa, pot căuta răspunsuri și pot fi mai dornici să învețe lucruri noi”, precizează astrologul Mădălina Manole.

Caracteristicile Vărsătorului

Nativii din zodia Vărsător sunt oamenii schimbării, oamenii viitorului, oamenii care caută dincolo de ceea ce le oferă prezentul. Ei nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce li se oferă. Ei vor mai mult, vor să schimbe lumea, vor să răstoarne reguli și sisteme învechite și caută soluții pentru binele universal.

Vărsătorii sunt idealiști și visători, mulți dintre ei ajung lideri și îndrumători spirituali, atunci când beneficiază de o educație aleasă și de un context social benefic.  Adesea, zodia Vărsător este reprezentată printr-un tânăr care poartă un vas plin cu apă. Acest tânăr, spun legendele antice, era Ganymede, un bărbat frumos căruia Zeus i-a oferit slujba de paharnic al zeilor din Olimp. Vărsătorii sunt adesea înzestraţi cu frumuseţe fizică. Bărbaţii zodiei sunt foarte atrăgători, au privirea deschisă şi par să nu îţi ascundă nimic. Dar aparanţele sunt înșelătoare.

Nativii din zodia Vărsător, zodie de Aer, sunt firi neobişnuite şi greu de înţeles. Atitudinea lor se poate schimba de la o zi la alta, dar nu acesta ar fi cel mai neplăcut aspect al portretului lor, ci tendinţa de a lua mereu decizii greşite, sub influența unor idealuri sau visuri pe care uneori nici nu le pot atinge, fiind foarte departe de capacitățile lor.

CITEȘTE ȘI: IES SCÂNTEI! CE ZODII NU SE POT ÎNȚELEGE. SCORPIONUL ȘI SĂGETĂTORUL SUNT DUȘMANI JURAȚI UNUL CELUILALT

Sursa foto: Pexels.com

Cancan.ro