luni 17 ianuarie 12:17 AM

Abonare la google news

Ziua și dezastrul pentru Flavius Stoican: încă o accidentare la Dinamo. Jucătorul are șanse infime să facă deplasarea pentru meciul cu FC Argeș


Dinamo nu se va baza pe fundașul Ricardo Grigore în meciul de la Pitești cu FC Argeș, programat vineri, de la ora 20:00.


Dinamo se pregătește pentru o ultimă parte de foc a sezonului, când echipa trebuie să părăsească penultimul loc al clasamentului Ligii 1 pentru a evita retrogradarea directă. În această iarnă, formația din Șos. Ștefan cel Mare și-a întărit apărarea prin aducerea lui Răzvan Patriche și Marius Tomozei, cărora li se adaugă și Igor Jovanovic, fotbalist așteptat să semneze în cel mai scurt timp.

Fundașul Ricardo Grigore a devenit indisponibil pentru meciul de vineri cu FC Argeș, după ce s-a accidentat în timpul unui antrenament pe terenul sintetic, potrivit GSP.

Ricardo Grigore, tras pe linie moartă la Dinamo

Dinamo nu se va putea baza pe Ricardo Grigore în primul meci din 2022 după ce apărătorul central a suferit o accidentare în timpul unei ședințe de pregătire. Fotbalistul crescut în academia clubului din Șos. Ștefan cel Mare nu a impresionat de când a făcut saltul la echipa de seniori, iar Flavius Stoican pare hotărât să renunțe la el.

Fundașul de 22 de ani are șanse foarte mici să mai continue în tricoul „câinilor” sau, cel puțin, să mai fie folosit la echipa mare. Antrenorul lui Dinamo este mulțumit de evoluțiile lui Răzvan Patriche, care în meciul amical cu Farul a făcut pereche în centrul defensivei cu Marco Ehmann. „Neamțul” va rămâne, cel mai probabil, a treia opțiune după sosirea lui Igor Jovanovic și se pare că Deniz Giafer, în vârstă de numai 20 de ani, i-a luat fața lui „Ricci” ca a patra variantă a tehnicianului.

Este posibil ca Ricardo Grigore să nu mai facă parte din planurile de viitor ale lui Dinamo. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile. Se pare că Flavius nu se bazează pe el, din ceea ce știu.

Vom vedea în următoarea săptămână dacă va face sau nu va face parte din planurile de viitor ale lui Dinamo. Deocamdată, sunt semne de întrebare în acest sens!

– Jurnalistul Ionuț Zainea pentru Radio Dinamo 1948

Prosport.ro