Abonare la google news

Zi de fotbal în Liga 1: Două partide, opt varinte de profit »»

Astăzi sunt programate ultimele două partide din cadrul rundei 27 din Liga 1.

De la ora 17:30, va avea loc FC Botoșani – Sepsi OSK. Duelul marilor orgolii din Moldova este unul care mai mult ca sigur că se va reedita și în play-off-ul acestui campionat. Și asta pentru că pe lângă pozițiile pe care cele două le ocupă în clasament, rezultatele înregistrate în această rundă au fost benefice atât pentru covăsneni cât și pentru moldoveni, care indiferent de deznodământul acestui meci vor încheia etapa pe loc de play-off.

Citeste si:  Zi de fotbal în Champions League » Două partide, șase variante de profit!

Botoșănenii sunt net superiori la „directe”, fiind fără eșec în istoria confruntărilor cu Sepsi, având 5 victorii, celelalte 4 dueluri terminându-se nedecis. În tur la Sf. Gheorghe, cele două formații au remizat 2-2, covăsnenii reușind să salveze un punct în prelungiri.

Ponturi FC Botoșani – Sepsi OSK:
1X și peste 1.5 goluri- cota 1.94
Ambele marchează – cota 2.00
Peste 8.5 cornere- cota 1.75
Peste 5.5 cartonașe- cota 1.87

În cel de-al doilea meci al zilei și totodată ultimul al etapei 27, de la ora 20:30, Dinamo va primi vizita  FC Argeș. Duelul din „Groapă” se anunță a fi extrem de interesant, miza celor trei puncte puse în joc fiind uriașă pentru ambele echipe. Cu o victorie „vulturii” se apropie la un punct de play-off, în timp ce „câinii”, cu trei puncte luate în acest meci iau o gură mare de oxigen și părăsesc locul de baraj pe care au fost trimiși de FC Voluntari după victoria de la Clinceni.

Citeste si:  Zi de fotbal în Liga 1: Două partide, opt variante de profit »»

Cele două formații sunt despărțite de șase puncte înaintea duelului din „Groapă”. Surprinzător dacă e să ne raportăm la prima parte a acestui sezon regular, piteștenii sunt mai bine clasați fiind pe locul 9 cu 33 de puncte, în timp ce „câinii” se află pe locul 14 cu 27 de puncte.

Ponturi Dinamo – FC Argeș:
Peste 1.5 goluri – cota 1.46
Dinamo câștigă oricare repriză- cota 1.60 
Sub 10.5 cornere- cota 1.40
Peste 5.5 cartonașe- cota 1.95 

 

Citeste si:  „Mi-e greu să cred că Dennis Man se va transfera!”. Fost jucător al lui FCSB, anunț important cu privire la plecarea „perlei” lui Gigi Becali

Citeste articolul pe Cancan

 10 total views