Abonare la google news

Zi de fotbal în Liga 1 » 8 variante de profit lansate la FC Argeș

Cea de-a doua rundă a sezonului în Liga 1, programează astăzi partidele FC Argeș – UTA (ora 18:30) și CS Mioveni – Rapid (ora 21:30).

Pe „Nicolae Dobrin”, piteștenii și arădenii caută prima victorie a noului sezon competițional. În runda de debut a acestui campionat, FC Argeș a cedat la limită în Bănie cu Universitatea, scor 1-0, diferența fiind făcută de olteni printr-un gol marcat de Andrei Ivan în minutul 55. De partea cealaltă, deși a încheiat partida de pe „Francisc von Neuman” cu doi jucători mai mult pe teren, „Bătrâna Doamnă” nu a obținut decât o remiză, 0-0, cu Farul Constanța.

Duelul din „Trivale” se anunță a fi unul echilibrat, cele două formații fiind de valori sensibil egale. Piteștenii au de partea lor ascendentul moral dat de „directele” din sezonul trecut și vor lupta pentru a rămâne neînvinși în fața „Bătrânei Doamne”.

Pariuri FC Argeș – UTA:
Peste 1.5 goluri – cota 1.50
PSF X – cota 1.57
UTA, peste 3.5 cornere – cota 1.47
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.55     

Echipe probabile FC Argeș – UTA:
FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Boldor, Mușat – Istfan, Șerban, Meza Colli, Cr. Tănase – Palic – Lupeta
Antrenor: Mihai Ianovschi
UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia, Roger, Ubbink,  Miculescu- Hora
Antrenor: Laszlo Balint

CS Mioveni – Rapid București de la ora 21:30!

Pe stadionul „Orășenesc” se vor afla față în față nou-promovatele CS Mioveni și Rapid București. Sezonul trecut în liga secundă, „galben-verzii” au câștigat două din cele patru dueluri, „giuleștenii” bifând o victorie, un joc terminându-se nedecis.

La revenirea în Liga 1, CS Mioveni a cedat în runda inaugurală cu scorul de 1-0 la Mediaș cu Gaz Metan. Diferența a fost făcută de ardeleni dintr-un penalty marcat de Nasser Chamed.

De partea cealaltă, la primul meci susținut în Liga 1 după o absență de șase ani, Rapid București a surprins în mod plăcut, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața Chindiei. Unicul gol a fost marcat cu mult noroc de Adrian Bălan (min. 57).

Este de așteptat ca cei doi tehnicieni să mizeze în linii mari pe aceleași formule pe care le-au aliniat și în prima rundă, atât Alexandru Pelici cât și Mihai Iosif fiind mulțumiți de jocul echipelor pe care le pregătesc. Chiar dacă sunt ușor favoriți în acest meci, bucureștenii sunt avizați de forța piteștenilor, care vor da totul pentru a sparge gheața în acest campionat.

Pariuri CS Mioveni – Rapid:
PSF X – cota 1.57
Nu înscriu ambele echipe – cota 1.75
Sub 9.5 cornere- cota 1.55
Peste 5.5 cartonașe – cota 1.87

Echipe probabile CS Mioveni – Rapid:
CS Mioveni: Popescu – Scarlatache, Balaur, Iacob, Şerbănică – Toma, Panait, Dumitru, Rădescu – Rusu– Blănaru
Antrenor: Alexandru Pelici
Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Cr. Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Al. Albu, Ilie, Crepulja – Hlistei, Bălan, Carnat–
Antrenor: Mihai Iosif

Citeste articolul pe Cancan