marți 19 octombrie 2:18 PM

Abonare la google news

Xavi Pascual, precaut înainte de Motor Zaporojie

Dinamo o va întâlni joi pe Motor Zaporojie în cadrul grupelor Ligii Campionilor la handbal masculin, antrenorul Xavi Pascual considerând că ucrainenii pornesc cu prima șansă în acest duel. Răzvan Gavriloaia crede în continuare în șansele formației sale de a se califica în faza următoare a competiției, dar spune că acestea ar fi fost considerabil mai mari dacă el și colegii săi ar fi reușit să o învingă pe FC Porto, pe teren propriu.


Antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual, o vede favorită pe Motor Zaporojie în meciul care se va disputa joi, de la 19:45. Spaniolul de pe banca bucureștenilor consideră că ucrainenii au în primul rând avantajul terenului propriu, astfel că pornesc cu prima șansă.

Pascual i-a asigurat, însă, pe fanii dinamoviști că echipa va da totul pe teren pentru a se întoarce la București cu toate punctele.


Xavi Pascual: „Ei joacă an de an în Liga Campionilor. De la Dinamo e cineva?”

Antrenorul lui Dinamo, Xavi Pascual, spune că formația din Ucraina are și un plus de experiență, având în componență handbaliști obișnuiți cu duelurile din Liga Campionilor, spre deosebire de jucătorii noștri.

„O să fie dificil, meciul e foarte complicat pentru noi. Au o apărare foarte puternică. Cred că va fi greu pentru noi. E o șansă în toate meciurile. Joacă acasă, sunt mai buni decât noi, conform ultimului sezon. Mulți dintre jucătorii lor evoluează în Liga Campionilor an de an. La Dinamo îmi puteți spune cine e în situația asta? Vom merge acolo ca să câștigăm”, a declarat Xavi Pascual.

Spaniolul a vorbit și despre accidentații Heidarirad Saeid, Mousavi Alireza și Andrei Negru, sperând că se va putea baza măcar pe unul dintre ei în meciul din Ucraina: „Problema e că atunci când ești nepregătit de mai multe săptămâni, ritmul nu e același. Jucăm sută la sută și au nevoie de mai mult timp ca să joace. Avem speranțe. Avem antrenament mâine (n.r. miercuri) și nu vreau să vă zic echipa acum ca să apară în presă. Știu echipa, probabil unul dintre ei ar putea face parte din ea. Nu e sigur, dar aștept antrenamentul de mâine întâi. Sunt optimist în privința unora dintre ei, dar prefer să aștept”.

Răzvan Gavriloaia: „Mai avem șanse de calificare de 30-40 la sută”

Handbalistul Răzvan Gavriloaia spune că el și colegii săi vor aborda optimiști această întâlnire, așa cum au făcut-o în trecut, și consideră că Dinamo are șanse bune de a depăși faza grupelor, cu toate că acestea au scăzut după înfrângerea cu FC Porto de pe teren propriu. „Orice meci e deschis oricărui rezultat. Inclusiv în deplasări, și noi putem face surprize cu echipe puternice la fel cum și acasă putem să pierdem cu echipe cotate mai slab, cum a fost cu Porto. Avem șanse reale să trecem de faza grupelor, 30-40 la sută. Dacă băteam pe Porto am fi avut peste 50”, a concluzionat Răzvan Gavriloaia.

Prosport.ro


Stirile.eu