joi 28 octombrie 11:00 PM

Abonare la google news

Xavi Pascual, în al nouălea cer după succesul memorabil al lui Dinamo cu Veszprem: „Îi dedic victoria tatălui lui Marian Cozma”

Xavi Pascual a fost în al nouălea cer după victoria memorabilă cu Veszprem, scor 31-29. Tehnicianul n-a uitat de Marian Cozma și tatăl acestuia.


Spaniolul de pe banca lui Dinamo i-a dedicat victoria lui Petre Cozma, care a trăit la intensitate maximă succesul „dulăilor” din Liga Campionilor.

Dinamo a bifat a doua victorie în acest sezon european și are șanse mari să avanseze în Liga Campionilor.


Xavi Pascual, în al nouălea cer după victoria lui Dinamo: „Am jucat fantastic!”

Cu gândul la Marian Cozma, Xavi Pascual a remarcat mai ales jocul extraordinar din prima repriză, atunci când Dinamo a avut și patru goluri avantaj în fața celor de la Veszprem.

„În primul rând, aș vrea să dedic victoria tatălui lui Marian Cozma. Este o zi importantă pentru el! O victorie incredibilă, am bătut una dintre echipele care poate câștiga Liga Campionilor. Echipa a jucat foarte bine, am jucat fantastic în prima repriză. E normal că am făcut și greșeli, dar sunt mândru de jucători. Am meritat să câștigăm! Am luptat în toate meciurile și este important că luăm puncte. O să bem o bere în vestiar, mâine este o zi liberă. Ambiția noastră este să câștigăm fiecare meci”, a spus tehnicianul campioanei României.

În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Flensburg, pe 17 noiembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Familia este suportul meu, iar dacă sunt cu ei sunt foarte fericit – Xavi Pascual, antrenor Dinamo

Prosport.ro


Stirile.eu