miercuri 24 noiembrie 5:02 PM

Abonare la google news

Wanda a revenit la sentimente mai bune față de Icardi. „Am încredere în el”


Multe persoane au spus că telenovela dintre Mauro Icardi și Wanda Nara se traduce în România prin scandalul Laurențiu Reghecampf – Anamaria Prodan. Însă, impresara româncă a decis să pună punct căsniciei cu antrenorul CSU Craiova, în timp ce impresara din Argentina este de părere că atacantul lui PSG merită toată încrederea.


Wanda Nara a uitat de presupusa amantă a soțului ei. Fotbalistul a știut exact ce are de făcut pentru a-și determina partenera de viață să renunțe la divorț

Wanda Nara: „Am încredere orbească în Mauro Icardi”

În urmă cu o lună, presa din lumea întreagă vorbea despre presupusa aventură a lui Mauro Icardi cu China Suarez. Cum nu există fum fără foc și după ce apărut mai multe mesaje compromițătoare, Wanda Nara a decis să se despartă de atacantul lui PSG.

Mauro Icardi se pare că și-a dat seama la timp că a greșit și s-a urcat imediat în avion pentru a-și împăca soția. El a lipsit de la un meci al echipei pentru a-și rezolva problemele de acasă și se pare că efortul a avut efectul scontat.

Dacă am putut să îmi repar relația, asta s-a întâmplat deoarece Mario a fost foarte sincer, iar din cealaltă tabără mi s-a spus aceeași poveste. Cunoscându-l, știu că sunt lucruri cu care nu mă poate minți.

Cred că a fost vorba doar de o întâlnire și a greșit. S-ar fi putut întâmpla orice, dar nu s-a întâmplat nimic. Mi-a recunoscut lucruri greu de digerat, majoritatea le-am aflat de la el, mi-a oferit detalii despre tot ce s-a întâmplat.

Am încredere orbească în Mauro, altfel nu aș mai fi putut continua cu el. Relația noastră se bazează pe încredere. Mauro mi-a spus cum s-au întâmplat lucrurile, îi pare rău. Și poate par naivă, dar îl cred pe cuvânt. L-am privit în ochi, eram doar noi doi, chiar cred că regretă”, a explicat impresara, conform AS.

În schimb, Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe: „N-a făcut nimic în viața lui”

Telenovela pare a fi mai tragică în România, asta doar dacă luăm în calcul faptul că antrenorul CSU Craiova urmează să aibă un copil cu Corina Caciuc. Se pare că Anamaria Prodan nu poate ierta infidelitatea, așa cum a făcut Wanda Nara, și îl desființează pe Laurențiu Reghecampf ori de cîte ori are ocazia.

Toată lumea știe și inclusiv el. Când am spus că eu l-am inventat nu m-am referit că el era nimeni și că nu a făcut nimic în viața lui. Mama a vorbit prima dată cu el, când juca la Kaiserslautern și avea problemele acelea medicale, și i-a spus să se retragă atunci în glorie decât să ajungă vai de capul lui și să roage clubul de el să plece. Eu i-am zis apoi că va ajunge un mare antrenor!” a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Realitatea Sportivă.

Playsport.ro