Abonare la google news

Vremea se schimbă în Capitală. Ce ne așteaptă până sâmbătă dimineață

Meteorologii prognozează o vreme deosebit de rece pentru Bucureşti, până sâmbătă dimineaţa, interval în care se vor semnala ploi slabe, descărcări electrice şi vânt slab şi moderat.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în perioada 7 aprilie, ora 15:00 – 10 aprilie, ora 10:00, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă, îndeosebi în timpul nopţilor şi dimineţilor, transmite Agerpres.

Vor fi temperaturi maxime de 10 – 13 grade Celsius şi minime de 0 – 2 grade Celsius, cu valori mai scăzute în zona periurbană în noaptea de joi spre vineri (8/9 aprilie) şi în noaptea de vineri spre sâmbătă (9/10 aprilie), spre -3 grade Celsius.

Citeste si:  Cum va fi vremea în ianuarie. Prognoza meteorologilor

Potrivit sursei citate, în Capitală se va produce brumă, iar în prima parte a intervalului menţionat, trecător, vor mai fi ploi slabe. Totodată, în după-amiaza zilei de joi (8 aprilie) vor fi posibile şi descărcări electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat.

ANM a emis, miercuri, o informare de vreme deosebit de rece, ninsori şi viscol, valabilă până sâmbătă dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

Citeste si:  Avertisment pentru Marinos Ouzounidis, după venirea la Universitatea Craiova: „Peste noapte este complicat!”. Ce îl așteaptă în Bănie

Astfel, în intervalul 7 aprilie, ora 15:00 – 10 aprilie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade Celsius, în special în nordul şi în centrul ţării şi în dealurile sudice. De asemenea, se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol.

Citeste si:  Diana Șoșoacă, George Simion și Claudiu Târziu, amendați cu câte 15.000 de lei, după protestele anti-restricții din Capitală

Meteorologii precizează că, temporar, în după-amiaza zilei de miercuri şi în cursul zilei de joi, în zonele de deal şi de munte vor mai fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare.

Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45 – 55 km/h, iar la munte peste 60 – 70 km/h, spulberând zăpada.

Citeste articolul pe Stirileprotv

 10 total views