marți 21 septembrie 10:00 PM

Abonare la google news

Vremea se răcește în toată țara! Un val de frig va ajunge în România. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni

ANM a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află, în continuare, ce temperaturi și ce cantități de precipitații vor fi în intervalul 20 septembrie – 18 octombrie 2021. Vremea se răcește drastic în următoarele zile, temperaturile ajungând chiar și la 10 grade Celsius, după cum informează specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie


Săptămâna 20.09.2021 – 27.09.2021

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane și în nord-vestul teritoriului. Excepție vor face regiunile sud-estice, unde local regimul pluviometric va fi excedentar.

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în cele centrale și nord-estice.


Săptămâna 27.09.2021 – 04.10.2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în jumătatea estică a țării, dar mai ales în nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 04.10.2021 – 11.10.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile

Săptămâna 11.10.2021 – 18.10.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință deficitară în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

Cancan.ro


Stirile.eu