„Voi muri în curând!” O tânără și-a prezis propria moarte pe Facebook cu câteva ore înainte să fie ucisă cu brutalitate: „Vor trimite locația pentru ca trupul meu să fie găsit”

O adolescentă și-a prezis propria moarte pe Facebook – „Vor trimite locația pentru ca trupul meu să fie găsit”, cu doar câteva ore înainte să fie ucisă cu brutalitate.

Cristiane Carvalho Guimaraes, în vârstă de 17 ani, din Brazilia, a scris pe Facebook cine o va ucide după ce a avea datorii de 395 de lire la traficanții locali de droguri.

„Îmi iau rămas bun de la toată lumea. Voi muri în scurt timp”, se arată într-o postare.

Crima a avut loc în municipiul Itapiranga din statul brazilian Amazonas, pe 13 februarie. Într-o altă postare, Cristiane a scris: „Vor trimite locația pentru ca trupul meu să fie găsit”.

Citeste si:  Amna are probleme grave de sănătate. Ce interdicție are de la medicii Survivor România 2021

Un mesaj postat a doua zi pe profilul victimei, dar aparent scris de ucigași, a dezvăluit locația exactă a cadavrului ei. Postarea a fost semnată „CV” la final, referindu-se la banda criminală „Comando Vermelho”. Poliția știa de dispariția fetei încă din 12 februarie. Cu toate acestea, până când ofițerii au găsit-o a doua zi în locația dezvăluită de ucigași, ea fusese deja ucisă.

Citeste si:  Bancul zilei | Discuția hilară între două prietene a devenit virală

Adolescenta a fost ucisă cu brutalitate! Suspiciunile Poliției dezvăluie o posibilitate îngrozitoare

Cauza ei de deces nu a fost divulgată și nu se știe dacă a fost împușcată, după cum se pare că a prezis în postarea sa de pe Facebook.

Ofițerii anchetatori cred că banda Comando Vermelho s-ar putea să nu aibă nimic de-a face cu moartea adolescentei și că ucigașul ei real a atribuit în mod greșit crima  bandei pentru a-i induce în eroare.

De asemenea, ei cred că postările anterioare făcute aparent de Cristiane au fost de fapt scrise de ucigașul ei. Anchetatorii suspectează că două crime comise în apropiere pe 17 februarie ar putea fi legate de același caz.

Citeste si:  Marius Croitoru își responsabilizează jucătorii înainte de partida cu UTA Arad: „Va fi probabil cel mai important meci din acest sezon pentru noi”

Victimele au fost identificate drept Lorival Fonseca Moraes și Antonio Monteiro dos Santos, care erau fratele și cumnatul unuia dintre suspecții pe care Cristiane i-a denumit drept ucigași în postările de pe Facebook. Trupurile celor două victime au fost găsite într-o zonă rurală și aveau urme care indicau că era vorba de o execuție.

Sursa: Gandul

 8 total views