Abonare la google news

Vladimir Putin, în autoizolare. Mai multe persoane din anturajul său, diagnosticate cu Covid

Președintele rus Vladimir Putin a intrat în autoizolare după ce mai multe persoane din apropierea sa au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Kremlinul a făcut anunțul după ce Putin a susținut că ar fi făcut schema completă de vaccinare cu Sputnik V.

„Vladimir Putin a spus, în legătură cu cazurile de coronavirus identificate în apropierea sa, că trebuie să respecte regimul de autoizolare pentru o anumită perioadă de timp”, se menționează în comunicat.
Tactica lui Vladimir Putin de a deruta alegătorii. Trei candidaţi cu acelaşi nume şi aceeaşi înfăţişare, pe un afiş alectoral
Documentul nu precizează și cât va dura perioada de izolare. Încă nu se știe care sunt acele persoane din apropierea sa care au fost testate pozitiv la Covid-19, dar purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat reporterilor că președintele este „absolut sănătos” și „desigur” testul său Covid este negativ.

Putin a participat la mai multe evenimente publice pe 13 septembrie, inclusiv la o întâlnire cu președintele sirian Bashar al-Assad la Moscova și la una cu echipa paralimpică rusă. De asemenea, a participat la exerciții militare desfășurate în coordonare cu Belarus.
A apărut o înregistrare incendiară cu Vladimir Putin. Președintele Rusiei o voia lichidată, e haos total!
Un astrolog ucrainean, previziuni sumbre pentru Vladimir Putin, după ce acesta a intrat în izolare
Chiar dacă zvonurile privind o eventuală infectare a președintelui rus cu virusul SARS‑CoV‑2 nu au fost confirmate, mulți cred că Vladimir Putin chiar este bolnav. Ba mai mult, un astrolog ucrainean i-a prevăzut decesul, scrie unian.net. Postarea lui pe o rețea de socializare a atras imediat atenția internauților.

„Putin intră în buncher pentru izolare. Moartea este inevitabilă”, a scris astrologul. Acesta a mai sugerat că 7 octombrie (ziua în care Putin va împlini 69 de ani) ar putea fi ultima sa aniversare, potrivit unui horoscop.

Mesajul scris pe facebook a stârnit mai multe comentarii, printre care și unele amuzante:

„Să presupunem că moare, dar se știe că are mai multe sosii” 
Îmi amintesc că și lui Lukashenko (nr. președintele Belarusului) i-ați prevăzut sfârșitul carierei, dar el este încă acolo”

Anterior, același astrolog spunea că liderul de la Kremlin se va stinge din viață în buncherul său, în anul 2022.

Citeste articolul pe RomaniaTV