Abonare la google news

Vlad Pleșoianu, cel mai cunoscut DJ din Iași, și iubita lui sunt acuzați de trafic de droguri

Vlad Pleșoianu, cel mai cunoscut DJ din Iași, și iubita lui sunt acuzați de trafic de droguri. Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism i-au trimis pe cei doi în judecată.

Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. La mijlocul lunii ianuarie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Iași au efectuat percheziții la suspecți de trafic de droguri.

Citeste si:  Sepsi Sfântu Gheorghe a prins aripi după victoria cu FCSB: „Acesta ar fi primul obiectiv!”. Ce au de gând covăsnenii după inaugurarea noului stadion.

DJ-ul Vlad Marian Pleșoianu și iubita acestuia, Sabina Cercel, au fost ridicați și duși la audieri. Oamenii legii au găsit mai multe cantități de canabis, dar și alte substanțe interzise, potrivit bzi.ro.

„Pe data de 13 ianuarie 2021, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

La aceeași dată, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de Poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat două percheziții domiciliare, în județul Iași, în urma cărora au fost ridicate diverse cantități de droguri de risc (canabis), droguri de mare risc (MDMA), sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc și alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracțională”, au menționat atunci procurorii DIICOT Iași.

Citeste si:  Percheziţii la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași. Medicii sunt acuzați de malpraxis de o mamă al cărui bebeluș a murit la naștere

Ulterior, Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost reținuți pentru 24 de ore. În plus, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis atunci propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele celor doi. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal.

Citeste si:  Managerul Spitalului Județean Ploiești, Bogdan Nica, a făcut infarct

Citeste articolul pe Cancan