Abonare la google news

Viviana Sposub, schimbată de la Pro TV. Ce a pățit iubita lui George Burcea: decizia majoră luată de șefi

Vestea care a șocat fanii PRO TV. Viviana Sposub a fost înlocuită de la emisiunea Vorbește Lumea. Cine este celebra artistă care ocupă acum scaunul de asistentă, în locul iubitei actorului George Burcea. Aceasta este decizia majoră luată de șefii postului de televiziune.

Viviana Sposub, schimbată de la Pro TV

Vestea la care nimeni nu se aștepta. Viviana Sposub a fost înlocuită de la Vorbește Lumea de la PRO TV. După ce a participat la emisiunea Ferma, iubita lui George Burcea nu a mai revenit să ocupe scaunul de asistentă din cadrul emisiunii prezentate de Cove și Lora.

Cine este faimoasa brunetă care i-a luat locul Vivianei Sposub la îndrăgita emisiune de pe PRO TV? Cove a fost cel care a făcut anunțul, în direct, la TV. Este vorba despre cântăreața Francisca, cea supranumită Kim Kardashian de România.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, a anunțat Cove, în direct, la Vorbește Lumea, pe PRO TV.

Ce a declarat Francisca, după ce a fost prezentată drept noua asistentă TV de la Vorbește Lumea

Pe Francisca nu ai cum să nu o recunoști. Formele voluptoase i-au adus porecla de Kim Kardashian de România de pe vremea când participa la X Factor România, show în cadrul căruia a ajuns până în etapa semifinalelor, în 2012. De atunci, frumoasa artistă și-a construit cariera muzicală, lansând diverse hituri și colaborări cu artiști celebri precum UDDI, F. Charm, Pacha Man sau Proconsul.

Bruneta are o voce senzațională, iar clipurile ei se bucură de un imens succes pe Youtube. Francisca a acceptat cu bucurie invitația de a face parte din echipa Vorbește Lumea de la PRO TV, în special că este o mare fană a emisiunii, după cum a mărturisit, în diverse ocazii.

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună. Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Busu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald.

Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil. Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte”, a mărturisit Francisca.

Citeste articolul pe PlayTech