Vivi Răchită sare în apărarea lui Ante Vukusic. „Îmi place! Să-i dea șanse pentru că poate să devină golgheter!” De ce nu se impune la FCSB

Vivi Răchită sare în apărarea lui Ante Vukusic, după ce atacantul transferat de FCSB a fost trecut pe linie moartă după doar câteva meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

Ante Vukusic (29 de ani) a jucat în trei meciuri pentru FCSB și a adunat 68 de minute în tricoul roș-albastru, iar Gigi Becali nu mai dorește ca Toni Petrea să-l folosească pe atacantul croat.

Vivi Răchită este de  părere că Ante Vukusic ar trebui să primească mai multe șanse de la Gigi Becali, toate acestea deoarece atacantul croat are atitudine și poate deveni golgheterul roș-albaștrilor.

Citeste si:  Jurnalul tranziției: În virtutea inerției

Vivi Răchită sare în apărarea lui Ante Vukusic

„Mie îmi place Vukusic, e un jucător cu atitudine, a fost golgheter. A venit nepregătit… Pe el trebuie să îl etichetăm după câteva meciuri, asta dacă o să aibă patronul răbdare cu el. Ei au înscris un gol și au primit 3 în ultimele meciuri.

FCSB a avut multe eșecuri căutând numărul 9. Dar trebuie să îl mai lase, să îi dea șanse, că poate Vukusic devine golgheter”, a spus Vivi Răchită pentru Pro X.

Citeste si:  Apărarea inedită pentru profesoara acuzată de relații intime cu elevul ei. „Este prea mică de înălțime”

Ante Vukusic este pariul lui Meme Stoica

Ante Vukusic a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract pe 28 ianuarie 2021, după ce ultima dată a jucat pentru NK Olimpija. Croatul în vârstă de 29 de ani a fost adus la formația roș-albastră de Meme Stoica, managerul general al FCSB-ului.

Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 450.000 de euro a jucat pe parcursul timpului pentru NK Olimpija, Olimpia Grudz., Tosno, Greuther Furth, Pescara, Waasl, Beveren, Lausanne  Sport și Hajduk Split.  Ante Vukusic are și 1 selecție la echipa națională a Croației, acolo unde a debutat pe 15 august 2012 într-un meci amical pierdut cu Elveția, scor 2-4.

  • 50 de meciuri, 28 de goluri și 9 pase decisive are Ante Vukusic la Olimpija, ultima echipă la care a jucar croatul înainte de transferul la FCSB
Citeste si:  Mădălina Ghenea îi ia apărarea avocatului Robert Roşu, în dosarul "Ferma Băneasa"

Sursa: ProSport

 8 total views