3 iunie 10:06 PM

Abonare la google news

Viralul zilei. S-a fotografiat la business class în avion, dar un fan a dat-o în vileag, iar imaginile au ajuns pe internet. FOTO

Ocean El Himer, un influencer din Franța în vârstă de 27 de ani, a încercat să își mintă fanii de pe Instagram, dar planul ei a eșuat în mod lamentabil.

Tânăra s-a fotografiat în timpul unui zbor la business class și a încărcat poză pe contul de Instagram, anunțându-i pe cei aproape 900 000 de urmăritori că pleacă spre Monaco.

Citește și: Viral pe Tik Tok. Locul ingenios unde amantul i-a lăsat un bilețel iubitului femeii care tocmai îl înșelase cu el. FOTO

A fost desconspirată

Dar, se pare că mincina are picioare scurte, așa cum spune și celebra vorbă. Unul dintre cei care o urmarea a surprins-o in acelasi zbor cu el, aflandu-se de fapt, pe locul sau, care era la clasa economic.

Fără să stea prea mult timp pe gânduri, urmăritorul a pozat-o si a pus fotografia pe contul de Twitter. Tânăra a blocat comentariile de la postarea originală, după ce fanii săi au început să râdă de ea, scrie Sport.ro. 

Imaginea falsă în stânga, iar cea postată de admirator în dreapta (sursa foto Insagram/Twitter)

Nu rata: VIDEO VIRAL. Tată ucis de rachete în Gaza, după ce s-a filmat în timp ce își apăra copiii: „Nu vă fie teamă, jucați-vă”

Citeste articolul pe Cancan