23 septembrie 6:24 PM

Abonare la google news

Viorica de la Clejani, primul mesaj după ce s-a vindecat de Covid-19: „Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat”

Viorica de la Clejani a fost confirmată pozitiv la coronavirus, la începutul săptămânii. Artista a ajuns la Institutul „Matei Balș”, între timp fiind externată.

La scurt timp după ce a ajuns acasă, Viorica de la Clejani a transmis un prim mesaj în care a dezvăluit cum se simte după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea… Off, tare bine e să fii sănătos! Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele”, a transmis artista pe pagina de Instagram.

Viorica de la Clejani mărturisea, în trecut, că nu este o susținătoare a vaccinării și că se va imuniza doar dacă va fi obligată.

„Daca sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, declara Viorica de la Clejani pentru XNS, la Antena Stars.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Artista a ajuns la spital, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Ioniță de la Clejani a confirmat, duminică, că soția sa este internată.

„Mi-a fugit pământul de sub picioare când am aflat că soția mea s-a îmbolnăvit de COVID. Ea e universul meu și al copiilor mei, așa că am reacționat imediat. Am internat-o la «Matei Balș» de trei zile și situația sa e una bună. Am toată încrederea în medici și în asistente că vor avea grijă de soția mea”, a spus Ioniță de la Clejani.

Ulterior, Viorica de la Clejani a trimis un mesaj de mulțumire pentru medicii de la Institutului „Matei Balș”: „Sunt niște profesioniști adevărați și oameni cu suflet”, a scris interpreta de muzică lăutărească pe contul de Facebook.

Citește și UPDATE| Viorica de la Clejani, infectată cu coronavirus și internată la „Matei Balș”. Ioniță: „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Citeste articolul pe Gandul