miercuri 21 aprilie 6:13 PM

Abonare la google news

Vine Giovanni Becali la Dinamo! Impresarul a anunțat care sunt condițiile


Dinamo se zbate să evite retrogradarea. Unii ar spune că nu e nimic nou. Măcinată de grave probleme financiare, Dinamo ar putea beneficia de ajutorul lui Giovanni Becali. Impresarul a anunțat care sunt condițiile pentru a se implica la echipa sa de suflet, la care a fost conducător. Vine Giovanni Becali la Dinamo!


Condițiile puse de Giovanni Becali pentru a se implica la Dinamo

Impresarul Giovanni Becali nu ar „NU” unei reveniri la Dinamo. E dispus să-i ajute pe alb-roșii, așa cum a mai făcut-o și în trecut. De altfel, Giovanni Becali a fost și conducător în Ștefan cel Mare. Iar acum s-ar putea implica din nou la echipa sa de suflet. A anunțat însă condițiile în care ar reveni la gruparea din Ștefan cel Mare. Situația incertă de la nivelul conducerii îl face pe Giovanni Becali să stea momentan în expectativă. Una dintre condițiile sale este crearea unui climat de liniște la nivelul conducerii clubului. În opinia sa, îndepărtarea lui Pablo Cortacero ar fi o soluție pentru ca Dinamo să aibă șanse să rămână pe „piață”.

Aş putea sprijini un proiect de la Dinamo, dar prin ceea ce ştiu eu în fotbal. Cum sunt constituite aceste societăţi, marketing, publicitate, transferuri. În sensul ăsta, da.

Dinamo, până nu îşi aranjează în linişte noua conducere… nu se ştie cine conduce. În primul rând, trebuie lichidat Cortacero prin justiţie.

În al doilea rând, aceşti suporteri, 15-20 de mii, trebuie să-şi aleagă un număr de votanţi care să aleagă noul Consiliu de Administraţie şi noul preşedinte. Acolo nu ştii cu cine să vorbeşti acum”, a declarat Giovanni Becali pentru looksport.ro.

Dinamo nu a mai castigat de 12 etape Dinamo nu a mai castigat de 12 etape

Dinamo, fără victorie în Liga 1 de 12 etape

Dinamo nu mai știe să câștige. În Liga 1, „câinii” nu au simțit gustul victoriei din etapa a 20-a a sezonului regular. Pe 31 ianuarie, Dinamo o învingea pe UTA, la Arad, cu 1-0. De atunci, Dinamo a mai jucat 12 meciuri, dintre care două în play-out, fără să mai câștige. Doar 3 puncte au mai strâns dinmoviștii până marți seara, când au cedat cu 0-1 în fața celor de la UTA. Dinamo e foarte aproape de locurile retrogradabile direct, iar fanii se gândesc la ce e mai rău.

Program Dinamo play-out

Etapa 1: Astra – Dinamo 0-0
Etapa 2: Dinamo – UTA 0-1
Etapa 3 (23 aprilie, ora 20:30): Gaz Metan – Dinamo
Etapa 4 (27/28/29 aprilie): Dinamo – FC Voluntari
Etapa 5 (01/02 mai): Viitorul – Dinamo
Etapa 6 (04/05/06 mai): Poli Iași – Dinamo
Etapa 7 (08/09 mai): Dinamo – Hermannstadt
Etapa 8 (15/16 mai): FC Argeș – Dinamo
Etapa 9 (18/19/20 mai): Dinamo – Chindia

Playsport.ro