miercuri 26 mai 4:06 PM

Abonare la google news

Vindecată de cancer, Carla Suarez Navarro joacă la Roland Garros 2021! Ce obiectiv și-a fixat prietena Simonei Halep

Carla Suarez Navarro, fostă ocupantă a locului 6 mondial, va juca la Roland Garros 2021, la o lună după ce a anunțat că s-a vindecat de cancer! 


Carla Suarez Navarro (32 de ani) demonstrează că este o luptătoare în adevăratul sens al cuvântului! După ce a învins cancerul, Carla revine pe terenul de tenis chiar într-un turneu de Grand Slam, la Roland Garros 2021 (30 mai – 13 iunie).

Jucătoarea din Spania era prezentă pe lista de acceptare a tabloului principal, locul 98, așa că nu a fost nevoită să-și folosească clasamentul protejat, locul 68 WTA! Carla a dezvăluit în septembrie 2020 că are limfom Hodgkin în stadiu incipient și că va face chimioterapie.


Carla Suarez Navarro joacă la Roland Garros 2021, la o lună după ce s-a vindecat de cancer

Carla Suarez Navarro, prietenă bună cu Simona Halep, a luptat cu o maladie gravă, dar acum e bucuroasă că s-a vindecat și că poate juca la Roland Garros! Este ultima ediția a Grand Slam-ului parizian la care va participa Suarez Navarro, care visează să meargă și la Jocurile Olimpice: „Am muncit în ultimele luni pentru a-mi oferi oportunitatea de a concura ultima oară la Paris”, a declarat Carla Suarez Navarro pentru site-ul federației spaniole. Aștept cu nerăbdare să intru pe teren și să simt din nou farmecul acestui turneu, care a fost special pentru mine.

Roland Garros mi-a oferit unele dintre cele mai bune momente din cariera mea. Primul meu rezultat extraordinar a fost produs pe aceste terenuri, am amintiri foarte bune după toți acești ani și este o bucurie să pot veni pentru ultima oară la Paris”, a mai adăugat Carla. Sportiva din Spania a fost susținută și de Simona Halep în momentele grele: „Carla, sunt șocată și tristă de ceea ce am aflat! Mă gândesc la tine și știu că o persoană puternică și specială ca tine va trece și prin asta. Te îmbrățișez!”, a reacționat Halep la aflarea veștii că jucătoarea ce i-a fost parteneră de antrenamet la mai multe turnee are cancer.

Prosport.ro


Stirile.eu