Viitorul – Poli Iași, în pericol să nu se joace nici marți? Gică Popescu: „Cu natura nu te poți pune!”

Meciul dintre Viitorul și Poli Iași ar putea să nu se reia nici marți! Ceața ar putea să fie una densă și în cursul zilei de mâine, iar Gică Popescu se teme de ce e mai rău.

Conducătorul Viitorului speră ca partida să se poată relua în cele din urmă, asta deși vremea de la malul mării nu este una prea bună, în această perioadă a anului.

Citeste si:  Basarab Panduru nu o vede bine pe FC Viitorul după 8 meciuri fără victorie. „Situația e foarte complicată! E o problemă!”

Partida de la Ovidiu a fost întreruptă la scorul de 0-0, într-un moment în care Viitorul forța golul care să-i aducă cele trei puncte.

Viitorul – Poli Iași, marți, de la ora 16:00? Gică Popescu: „Cu natura nu te poți pune!”

„Cu natura nu te poți pune! Nu s-a ridicat ceața și ne-am pus de acord să jucăm ultimele minute mâine, de la ora 16:00. După o primă repriză nereușită, începusem să jucăm bine. Avem 30 de minute la dispoziție pentru a încerca să câștigăm. În această perioadă, la Constanța ceața este una densă, sperăm ca mâine să putem juca. E neplăcut să reiei jocul, vor fi 30 de minute foarte intense. Este o situație atipică și pentru jucători. Un fotbalist profesionist n-are nevoie de motivația antrenorului, aceasta este meseria”, a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

Citeste si:  Şefa ARR reclamă "eroare materială" în declaraţia de avere potrivit căreia câştiga 18.000 euro pe lună

Viitorul este pe cale să-l cedeze pe Alexandru Mățan în Statele Unite, dar Gică Popescu speră ca jucătorul să fie cu gândul la ultimele minute ale meciului de marți, cu Poli Iași.

„Nu știm dacă Mățan va pleca. El trebuie să rezolve meciul de mâine și apoi vom vedea”, i-a transmis fostul mare internațional român fotbalistului de la Viitorul.

Citeste si:  Viitorul, tot mai departe de play-off! „Sunt ceva probleme și acolo!”

Sursa: ProSport

 13 total views