10 februarie 8:59 AM

Abonare la google news

VIDEO Viralul zilei: un avocat din Texas, transformat fără voie într-o pisică îngrijorată de o setare a Zoom în timpul unei ședințe de judecată online

Un avocat din Texat a fost protagonist, fără voie, într-unul dintre cele mai amuzante momente provocate de utilizarea instrumentelor online pe perioada pandemiei, transmite The Guardian.

Avocatul Rod Ponton a activat din greșeală un filtru pe Zoom care înlocuiește imaginea interlocutorului cu o pisică albă, cu mină îngrijorată, și a apărut astfel în timpul unei audieri în fața judecătorului Roy Ferguson.

Judecătorul i-a atras atenția că are acest filtru activat, moment în care avocatul a răspuns panicat: ”Da, e activat filtrul și nu știu să îl opresc. Asistenta mea încearcă și ea, dar nu reușește. Sunt aici, live. Nu sunt o pisică”.

Amuzat, judecătorul i-a răspuns: ”Văd asta, da”, și a continuat ședința.

Ulterior, judecătorul a postat pe Twitter un comentariu în care a arătat că ”aceste momente amuzante sunt efectul modului în care facem eforturi pentru a ne asigura că sistemul de justiție continuă să funcționeze în aceste momente dificile. Toți cei implicați au gestionat momentul cu demnitate, iar avocatul a dat dovadă de o dedicație incredibilă. Profesionism adevărat”.


Sursa: G4Media