Abonare la google news

VIDEO Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei: Polițiștii au reușit să-l captureze pe șofer, descoperind că acesta nu deținea permis de conducere

Polițiștii din cadrul Brigadei Rutiere București au fost nevoiți să acționeze într-o urmărie ca-n filme pe străzile Capitalei, după ce un bărbat a încercat să se sustragă unui control de rutină. În baza probatoriul administrat organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală pentru arest preventiv.

„În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o artera din sectorul 1, poliștii au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat care inițial le-a înmânat cartea de identitate și le-a declarat verbal faptul că nu are asupra sa permisul de conducere. În acest context, polițiștii i-au solicitat bărbatului să rămână în autovehicul până când vor efectua verificările necesare stabilirii situației de fapt, însă acesta nu s-a conformat și a demarat cu scopul de a se sustrage”, se precizează în comunicatul transmis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Citeste si:  Ce primeau pe vremuri copiii și ce așteptări au acum de Moș Nicolae

 Polițiștii au pornit în urmărirea conductorului auto timp în care au solicitat sprijin colegilor care se aflau pe traseul de deplasare al autovehicul.

„Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii  au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. Dupa momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere”, se mai precizează în comunicatul transmis.

Citeste si:  Poliția Capitalei: O bună parte din persoanele care protestează la Metrou au fost identificate și sancționate

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit – briceag – cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis. Organele de cercetare penala din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Citeste si:  Soluția găsită de Primăria Capitalei pentru familiile care nu au cu cine să lase copiii în vacanța prelungită de Paște

Sursa Foto: Brigada Rutiera București/captura


Citeste articolul pe G4Media

 53 total views