21 septembrie 11:36 PM

Abonare la google news

VIDEO Republica Moldova, menţionată de Joe Biden în discursul de la ONU

Potrivit sursei citate, liderul SUA a afirmat că viitorul va aparţine “celor care îmbrăţişează demnitatea umană, nu o calcă în picioare”, “celor care eliberează potenţialul popoarelor lor, nu celor care îl sufocă” şi “celor care oferă poporului lor posibilitatea de a respira liber, nu celor care caută să îl sufoce cu o mână de fier”.

El a afirmat că lumea democratică trăieşte în rândul activiştilor anticorupţie, apărătorilor drepturilor omului, jurnaliştilor, protestatarilor pentru pace aflaţi în prima linie a acestei lupte în Belarus, Myanmar, Siria, Cuba sau Venezuela.

Democraţia “trăieşte în moldovenii mândri care au ajutat la obţinerea unei victorii zdrobitoare pentru forţele democraţiei, cu un mandat de a lupta împotriva corupţiei şi de a construi o economie mai incluzivă”, a spus Biden.

Momentul a fost remarcat de preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care i-a mulţumit lui Joe Biden pentru aprecierea sa.

“Realizările noastre se văd şi la New York. Mulţumim domnului Joe Biden, Preşedintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetăţenilor noştri de a lupta pentru democraţie, a combate corupţia şi a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului Domniei sale de la tribuna ONU”, a scris Sandu, pe Facebook.

Imediat după ce Joe Biden a menţionat în discursul său R. Moldova, preşedintele Maia Sandu a scris, pe Facebook, că r„ealizările noastre se văd şi la New York.”

„Mulţumim domnului Joe Biden, Preşedintele Statelor Unite, pentru aprecierea alegerii concetăţenilor noştri de a lupta pentru democraţie, a combate corupţia şi a dezvolta o economie mai incluzivă, în cadrul mesajului Domniei sale de la tribuna ONU”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul