Abonare la google news

Video: PSD postează un clip cu președintele Iohannis pe pârtie, după ce premierul Cîțu a susținut că numărul infectărilor cu coronavirus a crescut pentru că oamenii au fost la schi

PSD a postat vineri pe Facebook o înregistrare video cu președintele Klaus Iohannis pe pârtie ca răspuns la afirmația premierului Florin Cîțu din seara trecută, care a susținut că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut pentru că oamenii au fost la schi.

„Ştim de ce cresc aceste cazuri. România a fost ţara care a avut un sezon de iarnă în care oamenii au mers la schi. Foarte puţine ţări şi-au permis acest lucru, acest lux şi acum, e adevărat, oamenii nu au respectat în totalitate regulile. Dacă acolo ar fi respectat regulile, n-am fi fost nevoiţi să luăm şi măsurile din perioada următoare. Dar am demonstrat ceva, că am deschis şcolile şi nu de acolo vine problema şi nu de acolo a crescut numărul de infectări”, a declarat prim-ministrul Florin Cîțu joi seara la B1 TV.

Citeste si:  Warren Buffett, 90 de ani, descrie cum se schimbă investițiile și economia

Înregistrarea cu președintele Iohannis la schi a fost făcută la finalul lunii ianuarie, când șeful statul a fost suprins pe pârtia de la Pîltiniș.


Citeste articolul pe G4Media

 51 total views