2 iunie 2:00 PM

Abonare la google news

VIDEO. Perlă motivațională marca Claudiu Răducanu. „L-am întrebat ce trebuie să fac”

A jucat la Steaua, Espanyol sau Arminia Bielefeld, a înscris sute de goluri și era, așa cum l-a alintat Emil Grădinescu, „un monument de oportunism” în fața porților adverse. Totuși, Claudiu Răducanu (44 de ani) a rămas în memoria suporterilor români pentru perlele sale. Așa s-a ales și cu porecla de „Blocnotes”, iar gafe precum: „la bulanul meu o să dau gol dacă mă convoacă” sau „la Craiova nu vin pentru o ciorbă” sunt, chiar și după ani de zile, un veritabil izvor de hohote.

Perlă motivațională marca Claudiu Răducanu: „Vână, tată, vână, trebuie să ai vână”

Invitat la Playmaker, emisiunea pe care o puteți urmări, săptămânal, în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 18:00, pe site-ul Playsport.ro, facebook sau youtube, Iulian Mamele (36 ani), fost jucător la Concordia Chiajna, Pandurii Târgu Jiu sau Viitorul Constanța și fost junior la Steaua, a povestit un episod savuros cu Claudiu Răducanu, moment petrecut în legendarul cantonament al Stelei de la Forban.

„La un moment dat eram în cantonament la Forban, noi cu tineretul, iar acolo se afla și echipa mare, așa mergeam mereu, tineretul și echipa mare. La sala de forță l-am întrebat pe Răducanu, care s-a nimerit lângă mine. Zic: „Claudiu! Ce trebuie să fac să ajung fotbalist, să joc în Liga 1?”. La care el, fără să ezite: „Vână tată, vână, trebuie să ai vână”. (n.r.vezi înregistrarea emisiunii la minutul 21)

„Mi-au dat lacrimile de emoții când am văzut și am auzit galeria Stelei”

Iulian Memele a făcut junioratul în Ghencea și a jucat la Steaua până la vârsta de 19 ani. În cadrul emisiunii Playmaker, fostul fundaș central și-a spus punctul de vedere în conflictul de identitate cu FCSB, „război” care a divizat masa suporterilor.

Sunt foarte dezamăgit de FCSB, nu imi place deloc ce se întâmplă acolo și cred că Steaua este echipa antrenată de Daniel Oprița. Să-ți spun și de ce! Am văzut pe youtube, întâmplător, un filmuleț cu galeria Stelei de la meciul cu Afumați și, sincer, am avut pielea de găină, mi-au dat și lacrimile de emoții, pentru că, de foarte mult timp, nu am mai auzit și nu am mai văzut astfel de spirit. Iar în momentul în care ai pielea de găină și trăiești momentele alea, înclin spre Steaua Armatei. Cu siguranță o să merg la meciuri pe Ghencea, am copilărit acolo, am jucat până la 19 ani la Steaua și este echipa mea de suflet”, a concluzionat Iulian Mamele, fost fotbalist cu peste 100 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc.

Citeste articolul pe PlaySport