duminică 31 octombrie 8:00 PM

Abonare la google news

VIDEO Moruțan e de neoprit în Turcia. Încă un gol pentru Galatasaray, Fatih Terim e în extaz


Olimpiu Moruțan e de neoprit în Turcia și a înscris un nou gol de senzație. Mijlocașul român de 22 de ani a fost titularizat de Fatih Terim în duelul Galatasaray – Gaziantep din runda a 11-a. În finalul primei reprize, Moruțan a trimis un șut superb cu interiorul și a deblocat tabela de marcaj.


VIDEO. „Moruțaaaaaaaaaaaaaannn!!!”. Olimpiu Moruțan e de neoprit în Turcia

Olimpiu Moruțan e de neoprit în Turcia, iar la partida cu Gaziantep din ultima etapă a fost din nou decisiv. Fatih Terim a început încă din primul minut cu Moruțan și Cicâldău în teren, iar formația Cim Bom a dominat copios jocul. În ciuda numeroaselor ocazii, Galatasaray nu a reușit să deschidă scorul până în momentul în care Moruțan a avut o sclipire.
În minutul 45+3, mijlocașul român de 22 de ani a preluat o minge la marginea careului, după care a finalizat superb cu interiorul piciorului stâng la colțul lung. Mingea a ocolit întreaga defensivă, pe portar și apoi a intrat în plasa laterală.
Comentatorii turci au înnebunit în momentul reușitei.

Moruțaaaaaaaaaaaaaannn!!! Moruțan!”, a urlat unul dintre comentatorii unui post de televiziune.

A fost al treilea gol marcat de Moruțan de la transferul în Turcia. De asemenea, el are în tricoul lui Galatasaray și două pase decisive.

Decizie radicală luată de Fatih Terim în privința lui Moruțan

Potrivit turcilor de la Fanatik, Fatih Terim ia în calcul trecerea la un sistem de tip 4-2-3-1, cu Olimpiu Moruțan în spatele vârfului. Până în prezent, mijlocașul transferat de la FCSB a evoluat pe postul de aripă dreapta, într-un sistem de 4-3-3. De asemenea, Alexandru Cicâldău va face cuplu în fața defensivei cu Berkan Kutlu.
Asta după ce presa din Turcia l-a contestat pe Fatih Terim pentru modul în care îl folosește pe Moruțan:

Dacă Moruțan ar intra pe teren ca număr 10, Galatasaray ar pasa mult mai ușor și mai eficient în zona mediană. Românul nu e o aripă rapidă. Ci un mijlocaș tehnic, inteligent, de clasă. Ar ajuta mai mult echipa în spatele vârfului”, au notat cei de la Fotomac.

Momentan, Fatih Terim întârzie să schimbe așezarea tactică. La partida cu Gaziantep de astăzi s-a prezentat tot într-un sistem 4-3-3, cu Olimpiu Moruțan ceva mai retras. Ulterior, din repriza a doua a fost trecut din nou în linia de trei din atac.

Gigi Becali nu mai poate da înapoi și trebuie să plătească pentru Olimpiu Moruțan.

Playsport.ro