Abonare la google news

VIDEO Localnicii din satul Cățelu s-au revoltat după ce Primăria Sectorului 3 din București a redeschis groapa de gunoi închisă de autoritățile de mediu

Câteva zeci de localnici din satul ilfovean Cățelu au protestat în ultimele două zile și au încerct să oprească mașinile de salubritate care aduce gunoiul din Sectorul 3 al Bucureștiului la groapa de gunoi din localitate.

Localnicii au protestat pentru din cauza impactului pe care stația de sortare a deșeurilor îl are asupra localității, un protest care a început cu ani în urmă.

Citeste si:  Ce se întâmplă în corpul tău când ai nasul rece. Problemele pe care le poți avea, în secret

Acum, localnicii sunt nemulțumiți că Primăria Sectorului 3 a redeschis unilateral groapa de gunoi, a cărei activitate fusese suspendată de Agenția pentru Protecția Mediului, după cum a scris Libertatea.

Autoritatea de Mediu a decis să închidă groapa de gunoi după șase amenzi date de Garda de Mediu, care a constatat că stația de sortare nu respectă legislația, inclusiv faptul că e amplasată la o distanță mai mică de un kilometru față de locuințe.

Citeste si:  Cele mai controversate momente din viața lui Tiger Woods: a plătit zeci de prostituate pentru sex, a consumat droguri și și-a pierdut toți sponsorii din cauza viciilor sale!

În cele din urmă, localnicii au renunțat la protest după apariția mașinilor jandarmeriei.

Foto și video: Grupul de Facebook Salvați satul Cățelu


Citeste articolul pe G4Media

 61 total views