3 iunie 7:00 PM

Abonare la google news

VIDEO. Inconștiență maximă: Un tată din Dolj și-a pus fetița să conducă mașina Un tată din Dolj și-a pus fetița să-i conducă mașina

Un bărbat din Dolj a dat dovadă de o inconștiență maximă: și-a pus fetița să conducă mașina. Imaginile șocante au fost postate pe reţelele de socializare.

Totul s-a întâmplat ieri. Bărbatul a intrat Live pe Facebook și a vrut să le arate prietenilor cum îşi învaţă fiica să conducă.

După cum se vede pe filmare, copila nu are mai mult de 12 ani.

Bărbatul îi spune fetei să accelereze şi să se uite la cameră, asta în timp ce copilul conduce. De asemenea, fetița face ce îi spune părintele și nici măcar nu se mai uită la drum.

La un moment dat, acesta îi zice: „Vezi că intri în șanț”.

În tot acest timp, pe bancheta din spate a maşinii se află o altă fetiţă, care pare să se amuze de întreaga scenă.

Imaginile au ajuns și la polițiști. Aceștia urmează să-l identifice pe bărbat.

Citește și…

Un șofer inconștient a condus pe A1 București-Pitești cu copilul în brațe

Imagini teribile difuzate de Digi 24, în care se vede un șofer inconștient care conduce pe Autostrada București-Pitești ținând în brațe un copil. Cu copilul la volan, șoferul a făcut depășiri periculoase și a avut chiar timp să-și exprime indignarea când alți participanți la trafic i-au atras atenția că este un pericol public.

În mașina șoferului teribilist, pe bancheta din spate se afla un alt copil. Din imagini se vede că minorul nu era prins într-un scaun special și nici centura de siguranță nu o avea pusă.

Gestul teribilist, la ieșirea din Capitală

Întreaga scenă a fost surprinsă pe cameră de șoferul unei alte mașini. Acesta îi atrage atenția șoferului inconștient, însă primește un răspuns uluitor, să-și vadă de treaba lui. Ținând copilul în brațe, șoferul în cauză a făcut câteva depășiri, inclusiv pe lângă un camion. În tot acest timp, pe bancheta din spate, un alt minor se chinuia să-și mențină echilibrul.

Citeste articolul pe Gandul