vineri 22 octombrie 10:06 AM

Abonare la google news

VIDEO Imagini de impact cu Nadia Comăneci. Zeița de la Montreal a mai primit o notă de 10

Deși are aproape 60 de ani, Nadia Comăneci merge zilnic la sala de gimnastică. Zeița de la Montreal continuă să uimească. Ultima ”ispravă” a ei dovedește faptul că celebra gimnastă va rămâne un reper în lumea sportului.


Nadia Comăneci a atras atenția pe rețelele de socializare

Nadia, care va împlini 60 de ani pe 12 noiembrie, se menține într-o formă fizică de invidiat. Faimoasa sportivă face mișcare în fiecare zi. Chiar și atunci când este plecată, ea își rezervă cel putin jumătate de oră la sala de fitness sau pentru exerciții în camera de hotel. Sportul îi dă multă energie și o menține optimistă și încrezătoare în forțele proprii și în ceea ce își propune să realizeze, spunea chiar ea într-un interviu acordat site-ului doctorulzilei.ro.

„Zeița de la Montreal” a postat, miercuri, un videoclip pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare. Cea mai cunoscută gimnastă și-a încântat fanii cu un exercițiu la bârnă. Este uimitor, dar Nadia Comăneci se descurcă de minune la aproape 60 de ani la bârnă.


E ca mersul pe bicicletă… Lucruri pe care nu le uiți niciodată.”, a scris Nadia Comăneci pe Twitter.

 Zeița de la Montreal, imagine de excepție

Cea care a obținut primul 10 perfect din istoria gimnasticii a mai avut o postase asemănătoare în trecut. Momentul a fost imortalizat de soțul ei, Bart Conner. Și acest filmuleț a fost împărtășit fanilor din întreaga lume, prin intermediul rețelelor sociale.

La ediția JO 1976 de la Montreal, Nadia Comăneci a câștigat trei medalii de aur (individual compus, paralele și bârnă) și una de argint (la proba pe echipe). Considerată una dintre cele mai importante gimnaste din istorie, Nadia Comăneci a câștigat cinci medalii de aur și trei de argint, la JO 1976 și JO 1980. Nadia Comăneci este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame, conform celor de la Libertatea.

După performanța din 1976, ziariştii străini au numit-o pe Nadia Comăneci „Zeiţa de la Montreal”. Sportiva avea pe atunci doar 14 ani. Anii au trecut, iar acum Nadia a ajuns să antreneze copii pasionați de sportul care a consacrat-o. Celebra gimnastă este căsătorită de 25 de ani cu Bart Conner, alături de care a înființat ”Bart Conner Gymnastics Academy”. Cei doi au împreună cu un fiu de aproape 15 ani, Paul Dylan. Și pe acesta l-au îndrumat să facă sport. Puștiul practică și fotbal, golf, hochei și înot.

Playsport.ro


Stirile.eu