vineri 4 iunie 11:12 PM

Abonare la google news

VIDEO Florin Cîțu vorbește despre EROUL mandatului său: ‘Trebuie să îl prezentăm public’

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la Baia Mare, după ce a vizitat o fabrică de mobilă care exportă întreaga producţie, că antreprenorul privat a fost un adevărat „erou” pe durata pandemiei în România şi astfel de exemple pozitive trebuie promovate public.


„În această guvernare, antreprenorul este un erou, şi trebuie să prezentăm public acest erou (…) Sunt prea multe exemple negative şi îi descurajăm pe oameni. Nu, acesta e un exemplu pozitiv. Şi fireşte au avut o dorinţă ( administratorii fabricii n.red.), să investim mai mult în infrastructură. Nu pentru ei, ci pentru oamenii care trăiesc aici, să fie mai uşor pentru toată lumea, să ajungă mai uşor la serviciu, apoi să ajungă mai repede acasă, să nu piardă timpul în trafic. Repet, e o investiţie foarte importantă şi e un exemplu pentru alte companii din România”, a spus Florin Cîţu, scrie agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu a pierdut înainte ca jocul să înceapă! (Analiză)


Premierul a ţinut să sublinieze că fabrica de mobilă din municipiul Baia Mare se află printre producătorii şi exportatorii de top.

„În Maramureş avem cel mai mare exportator (de mobilă n. red.), este numărul unu în România. Este o investiţie sută la sută privată, e capital românesc. E cel mai mare exportator cu capital privat românesc, dar e o companie care produce de ani de zile pentru o altă companie foarte mare pe care o folosim toţi. Doream să văd acest exemplu de succes care trebuie încurajat. Sunt oameni care n-au folosit resurse de la stat, oameni care au investit banii lor şi au reuşit. Sunt exemple care trebuie urmate şi trebui mai mult să ajungem în spaţiul public cu acest tip de antreprenori”, a afirmat Florin Cîţu.

Citește și: Rareș Bogdan lansează un nou atac împotriva lui Ludovic Orban! Emil Boc intervine: ‘Ne vinzi situaţiile secrete’ – VIDEO

Acesta a vizitat în cursul dimineţii de vineri fabrica de mobilă Aramis, care deţine peste 5.000 angajaţi şi produce o gamă diversificată de produse pentru concernul Ikea.

Stiripesurse.ro


Stirile.eu