miercuri 24 noiembrie 5:17 PM

Abonare la google news

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu: „Cu Hagi la națională, cei de la FRF nu mai aveau viață!”


Mircea Sandu nu crede că s-a vrut, cu adevărat, venirea lui Gică Hagi la națională. Regele a fost invitat la o discuție de președintele Răzvan Burleanu și cei doi ar fi discutat, timp de peste 2 ore. Dar, la final, Hagi a recunoscut că nu poate veni acum, la echipa națională. Deși Federația îi pusese pe masă un proiect de 4 ani de zile.


Gică Hagi a declinat, însă, propunerea federalilor. Proiectul în care este implicat l-au împiedicat să accepte. Mircea Sandu consideră că nici Burleanu nu l-a dorit cu adevărat.

„Dacă venea Hagi la națională, nu mai aveau viață”. Motivul pentru care Răzvan Burleanu doar a „mimat” oferta pentru Rege

Fostul șef al Federației nu crede că actuala conducere ar putea să coexiste cu Gică Hagi, cel puțin în acest moment. Regele ar dori să conducă tot și nu ar asculta de vocile venite din Casa Fotbalului.

Vă garantez că nu a fost dorit. A fost o problemă de imagine. Dacă Hagi era antrenor la echipa națională, cei de acolo nu mai aveau viață. El nu accepta tot ce este acolo. Nu l-au dorit.

Păi nici nu i-au făcut o ofertă clară. Nu s-au dus cu un contract scris. Și eu când l-am pus la națională, era și atunci o presiune imensă. Dar m-am dus cu un contract clar, cu clauze. El a venit cu agenții lui, erau 1 la 3. Dar naționala și lumea fotbalului are nevoie de oameni ca Hagi sau Gică Popescu, a explicat Mircea Sandu, la Playsport Live

De ce s-a dus Hagi la întâlnirea cu Răzvan Burleanu. „El are mult bun șimț”

Gică Hagi a explicat personal de ce s-a dus la întîlnirea cu președintele Federației, în ciuda conflictelor trecute. Mircea Sandu crede că Hagi a procedat corect, chiar dacă a refuzat oferta.

Eu îl cunosc foarte bine pe el, familia lui, părinți lui. El are bun simț de aceea s-a dus la întâlnire, pentru că a fost invitat. Dar el are responsabilitate mare față de ceea ce se întâmplă la Constanța. Acum este și brandul Farul la mijloc, autoritățile locale. În plus are și Academia, o fabrică de bani. Totul depinde de el acolo, dacă pleacă, se prăbușește tot.

Sunt convins că la această discuție Hagi le-a dat o lecție despre cum se organizează un proiect, cum se face activitatea asta, a declarat Nașul Sandu

Eu am vrut să mă întâlnesc cu el, a fost prima propunere directă. Atunci când eşti invitat direct, de un preşedinte, e logic şi normal să ne întâlnim şi să vedem dacă există o cale. Nu a existat! Ştiam că nu e corect să lăsăm loc de interpretare, eu n-am vrut, a explicat și Gică Hagi

Playsport.ro