26 mai 1:00 PM

Abonare la google news

VIDEO: Excentricul Răzvan Raț a șocat pe toată lumea cu ultima investiție!

Răzvan Raț a făcut o investiție de 350.000 de euro. Răsfățul vine cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 40 de ani. Fostul internațional român mai are cinci bijuterii cu care se laudă pe rețelele de socializare.

Răzvan Raț și-a completat colecția de mașini

Răzvan Raț și-a mai achiziționat un FerrariRăzvan Raț și-a mai achiziționat un Ferrari

Răzvan Raț a împlinit astăzi 40 de ani. Fotbalistul care a două titluri cu Rapid și șapte cu Șahtior Donețk, se laudă cu încă un Ferrari. Este bijuteria cu numărul șase din garajul fostului internațional. El și-a achiziționat un Ferrari 488 Pista Spider, mașină care poate atinge 340km/h.

„Bijuteria” cu motor V8 de 720 de cai putere ajunge în 2,8 secunde la 100 km/h. Raț plănuiește să-și achiziționeze si un Ferrari SF90. Această investiție l-ar costa pe al patrulea cel mai selecționat fotbalist român 600.000 de dolari.

Mi-am propus, am avut un vis, ca atunci când voi ajunge un fotbalist de top, şi îmi pot permite, să-îmi cumpăr o maşină Ferrari şi roşie. S-a întâmplat acest lucru, nu înainte de a mă pune la adăpost, adică să nu ajung să dorm în masină. Să mă pun la adăpost din punct de vedere financiar.

Primul meu Ferrari l-am cumpărat în 2008. Sincer să vă spun mi-l puteam permite din 2003, dar nu a fost cazul. M-am pus din punct de vedere financiar la adăpost. Sincer, am avut şi buni sfătuitori. Acest lucru este un moft, un moft scump până la urmă, dar mi-l pot permite şi nu sufăr din punct de vedere financiar. Acest lucru îmi dă senzaţia plăcută că nu am muncit degeaba„, a dezvăluit Răzvan Raţ, la AS.ro

„Poți să fii miliardar, dar nu ai acces”

În 2008 Răzvan Raț și-a cumpărat primul Ferrari. Aceasta povestea în 2009 cum poți să-ți achiziționezi un model exclusivist și cine reușește să se bucure de astfel de ocazii. La acea vreme el conducea un model GTC4Lusso. Mașina achiziționată în urmă cu mai bine de 10 ani este cotată la aproximativ 300.000 de dolari.

Poți să achiziționezi un model normal chiar dacă nu faci parte din club, dar nu poți să ai acces la alte ediții speciale. Diferența dintre Ferrari și celelalte brand-uri este că oricâți bani ai avea nu poți pur și simplu să vii și să cumperi o ediție specială sau limitată. Poți să fii miliardar, dar nu ai acces. Sunt niște ierarhii.

Ei se uită și ce mașini mai ai în garaj. Se fac niște punctaje de-a lungul istoriei. Dacă sunt alții care au mai multe puncte decât tine, atunci ei sunt îndreptățiți să cumpere mașina respectivă”.

Citeste articolul pe PlaySport