2 iunie 4:12 PM

Abonare la google news

VIDEO. Episod incredibil la FC Viitorul, cu Gică Hagi în prim-plan!

Gică Hagi, pus într-o postură delicată. „Regele” s-a schimbat „la față” când a auzit ce i-a cerut un fost fotbalist. Episodul incredibil a avut loc la FC Viitorul, în urmă cu ceva timp. Iulian Mamele a povestit cum decurgeau antrenamentele pe vrea când juca la echipa din Constanța.

Gică Hagi: „Bă, ești nebun, vrei să mă dea nevasta afară din casă?!”

Iulian Mamele, invitat PlayMakerIulian Mamele, invitat PlayMaker

Iulian Mamele, invitat în emisiunea PlayMaker, a povestit în exclusivitate un episod în care Gică Hagi a reacționat cel puțin surprinzător. Acesta a jucat la Viitorul între 2014-2015, perioadă în care „Regele” încă era pe banca tehnică a echipei din Constanța.

Fostul fotbalist a mărturisit că Hagi se comporta cu toți jucătorii ca și cum ar fi fost copii lui. Fostul tehnician al echipei din Constanța nu suporta să i se spună „Mister”, voia ca fotbaliștii lui să-l strige „Gică”. Cu toate că aveau o relație special, după o victorie în „Ștefan cel Mare”, ”Regele” n-a putut să se abțină atunci când Iulian Mamele a încercat să-i „forțeze mâna”.

Eu îi spuneam Mister, dar el îmi spunea să nu îi mai zic așa. A zis să îi spună copiii Mister, eu să îi spun Gică.

Venisem după o victorie în Ștefan cel Mare, nu mai știu exact scorul. Ne-am întors la hotelul unde eram cazați, am mâncat ceva, era o dispoziție bună. Fiecare dintre noi se simțea bine și la un moment dat, euforic fiind după acea victorie, m-a chemat să mă întrebe: ‘Băi, ce bani vreți după victoria asta?’. Eu dacă am simțit că e bucuros și fericit, am zis să încerc că nu am nimic de pierdut. Și i-am zis că ar fi bună o primă de 2500 de euro de jucător. Când a auzit, mi-a zis: ‘Bă, tu ești nebun? Vrei să mă dea nevasta afară din casă?!’. Am luat primă. Nu 2500 de euro, dar am luat. Cred că am sărit puțin gardul. Gică Hagi nu este omul care să poarte dușmănie”, a declarat Iulian Mamele.

„Regele” nu suportă să piardă niciun joc!

Gică Hagi și-a construit cariera de fotbalist prin multă determinare și muncă. Nici în postura de antrenor nu s-a lăsat mai prejos și a fost mereu foarte competitiv. Chiar și la antrenamente, atunci când juca miuța cu fotbaliștii săi,  i se „încingea sângele în vene” dacă era pus în postura de pierzător.

Într-adevăr, nu suportă să piardă. Se băga cu noi la miuțe și acolo, nu că vrea să câștige, băga alunecări, te împingea. Probabil că m-o fi înjurat, dar eu nu l-am auzit. Probabil, nu știu. Eu nu l-am auzit din cauza vacarmului care era pe stadion”, a spus Iulian Mamele, în cadrul emisiunii PlayMaker.

Cine este Iulian Mamele?

Iulian Mamele s-a născut pe 17 februarie 1985, la București, și a evoluat în mare parte a carierei sale la Concordia Chiajna, în două perioade: 2008-2012 și 2015-2017. De asemenea, a mai evoluat doi ani la Pandurii Târgu-Jiu, între 2012-2014, dar și un sezon la Viitorul Constanța, între 2014 și 2015.

A adunat 129 de meciuri în Liga 1, reușind să marcheze un singur gol. Pe când evolua la Pandurii Târgu-Jiu, a punctat chiar împotriva echipei la care avea să evolueze ulterior, Viitorul Constanța, într-o victorie scor 4-1.

Iulian Mamele a fost invitatul lui Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu, la cea de-a doua ediție a emisiunii „PlayMaker”.

Citeste articolul pe PlaySport