miercuri 27 octombrie 10:14 AM

Abonare la google news

VIDEO: Emma Răducanu a vorbit în română după prima victorie la Cluj

  • Jucătoarea britanică Emma Răducanu a învins-o luni seară pe slovena Polona Hercog.
  • Emma Răducanu a vorbit în română la finalul meciului.
  • Simona Halep joacă astăzi împotriva compatrioatei Gabriela Ruse.

Emma Răducanu a debutat cu dreptul în turneul de tenis Transylvania Open. Sportiva cu părinte român s-a impus în 3 seturi în fața mai experimentatei ei adversare, Polona Hercog.


Slovena i-a luat primul set, dar Emma a reușit să le câștige pe următoarele două. Scorul final a fost 4-6, 7-5, 6-1.

În turul următor, Emma Răducanu o va întâlni pe reprezentanta noastră, Ana Bogdan.


După meciul câștigat, britanica al cărei tată e român, a vorbit în limba acestuia.

Emma Răducanu: „Vreau să încerc un pic în română și dacă nu mai pot, schimb în engleză. Astăzi a fost un meci foarte dificil. Dar am câștigat. Și vreau să vă spun că am multă bucurie acum.”

Răspunzând din nou la întrebarea referitoare la mâncarea ei preferată, Emma Răducanua a spus: „Ciorbă de perișoare, dar acum am mâncat numai ciorbă de legume. Mai aştept un pic şi o să mănânc sarmale. Îmi place şi mămăliga şi papanaşii.”

„Am memorii foarte frumoase din ţară şi mulţumesc mult pentru suportul primit aici. Acum îmi e puţin ruşine să vorbesc în română, dar dacă mai stau puţin aici o să învăţ mai bine să vorbesc”, a mai spus britanica.

Astăzi debutează la turneul din Cluj și Simona Halep. Adversară îi va fi colega de la dublu, Gabriela Ruse. Meciul va avea loc la ora 15:30.

Gabriela Ruse: „M-am bucurat când am auzit că voi juca împotriva ei, având în vedere că ea a fost idolul meu de când eram mică. Și chiar sper să jucăm un meci frumos, chiar dacă, din păcate, fără spectatori. Însă se pare că nu avem ce să facem.”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro


Stirile.eu