duminică 21 noiembrie 11:36 AM

Abonare la google news

VIDEO. E golul sezonului. A adus victoria echipei sale cu un gol de la jumătatea terenului, în 90+4

Unul dintre cele mai frumoase goluri din acest weekend a fost reușit pe un stadion din Marea Britanie. Morecambe s-a întâlnit cu Fleetwood Town, în runda cu numărul 18 a League One. Meciul a fost de-a dreptul spectaculos. Partida s-a încheiat cu golul lui Cole Stockton. Atacantul a înscris de la jumătatea terenului în minutul 90+4, în partida câștigată de echipa sa pe terenul lui Fleetwood.


Cole Stockton, execuție fantastică

Morecambe și-a adjudecat toate cele trei puncte din duelul cu Fleetwood, scor 2-1, și a ieșit pentru moment din ”zona roșie” grație unei execuții de zile mari, în stilul lui Gică Hagi, a lui Stockton.

În momentul în care scorul era 1-1, jucătorii legitimați la Fleetwood se luptau pentru a câștiga meciul. O minge respinsă de defensiva lui Morecambe l-a găsit însă pe atacantul britanic în cercul de la centrul terenului. Acesta l-a văzut ieșit pe portarul advers și nu a stat pe gânduri. A șutat cât a putut el de tare și i-a adus victoria formației sale cu cea mai frumoasă reușită din cariera sa.


Gol ”a la Hagi” în Morecambe – Fleetwood

Golul lui Stockton a adus aminte de cel înscris de Jefte Betancor, jucătorul lui Gică Hagi la Farul, în partida cu Dinamo din acest sezon.

Ibericul l-a învins pe Eșanu din jurul punctului de la centrul terenului și a deschis scorul în Farul – Dinamo, scor 3-0. Spaniolul a primit o minge în propria jumătate, a avansat puțin, l-a văzut ieșit pe portarul Mihai Eșanu și l-a ”executat” cu un lob minunat de la jumătatea terenului. Portarul lui Dinamo ar fi putut să evite primirea acestui gol rușinos. Eșanu se afla pe traiectoria balonului și a dat senzația că va reușit să respingă, dar a alunecat și astfel mingea a ajuns în plasă.

La partida cu Morecambe, portarul lui Fleetwood nu a avut nicio șansă să oprească mingea. Balonul a fost trimis în plasă în stilul lui Gică Hagi, iar goalkeeper-ul era departe de poartă la acel moment.

Playsport.ro


Stirile.eu