17 mai 9:50 PM

Abonare la google news

VIDEO Dan Barna vorbește despre cel mai recent SCANDAL dintre PNL și USR-PLUS și spune ce i-a transmis Ludovic Orban: ‘Orice decizie poate fi corectată’

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni că în cadrul coaliţiei a fost discutată situaţia secretarului de stat George Căţean, de la Ministerul Agriculturii, şi că preşedintele PNL, Ludovic Orban, ar fi precizat că „orice decizie poate fi corectată”.

Precizările au fost făcute după ce în presa centrală au apărut informaţii conform cărora ministrul Agriculturii, Adrian Oros, i-ar fi retras din atribuţiile iniţiale secretarului de stat George Căţean.

Citește și: Statul român se reformează din temelii! Anunțul a fost făcut de vicepremierul Dan Barna: ‘Coaliţia a agreat crearea unui grup de lucru’

„Nu s-a pus niciun moment şi nu a fost niciun moment în discuţie demiterea vreunui coleg al nostru. Era o chestiune legată strict de atribuţii şi poziţia preşedintelui PNL era că orice decizie poate fi corectată. (…) Vom vedea în zilele următoare. Mesajul pe care l-am primit din partea preşedintelui PNL este că orice decizie poate fi corectată. Aceasta e partea de dialog care a avut loc legat de acest subiect astăzi în coaliţie”, a precizat Barna, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Citeste articolul pe Stiripesurse