Abonare la google news

VIDEO. Cine este misteriosul japonez care sărută tricolorul după România-Honduras 1-0

Descătușare totală a elevilor lui Mirel Rădoi după victoria la limită cu Honduras. Naționala olimpică a debutat cu dreptul la Tokyo și a sărbătorit momentul în vestiar. Imaginile bucuriei au ajuns pe rețelele de socializare. Apogeul sărbătorii l-a avut în prim plan pe Osamu. Cine este misteriosul japonez care sărută tricolorul după România-Honduras 1-0? Un fel de porte-bonheur al echipei naționale la acest turneul final.

Cine este misteriosul japonez care sărută tricolorul după România-Honduras 1-0

Naționala olimpică a României a avut un start lansat la actuala ediție a Jocurilor Olimpice. Băieții noștri au învins cu 1-0 reprezentativa similară a statului Honduras, semifinalistă la precedenta Olimpiadă.

După ce au reușit să spargă gheața încă de la debutul lor la JO 2020, fotbaliștii români au început petrecerea în vestiar. În plin vacarm, pe imaginile surprinse de reprezentanții FRF, își face apariția un localnic. Acesta este primit cu aplauze de către „tricolori”, iar la câteva secunde distanță, japonezul misterios își începe show-ul. După o tumbă a la Andrei Ivan, asiaticul sărută steagul României aflat pe tricourile special create pentru Olimpiadă.

Gestul acestuia este răsplătit cu ropote de aplauze și încurajări din partea întregului lot. Japonezul apare apoi alături de băieți și la fotografia din vestiar, chiar lângă Mirel Rădoi, antrenorul principal al naționalei.

Osamu, japonezul care are grijă de echipa de fotbal a României

Video-ul a fost postat pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal. Tot aici primim și răspunsul la întrebarea despre simpaticul japonez:

Gata cu bucuria după Honduras! Sunt tineri, ne-au făcut fericiți și s-au descătușat. De-acum trecem la misiunea 2: victorie cu Coreea de Sud!
Cel care sărută tricolorul este Osamu, delegatul japonez care gestionează lotul României. Mulțumim pentru tot, Osamu!”, este mesajul postat de cei de la Federația Română de Fotbal.

Așadar, Osamu, omul bun la toate repartizat de Comitetul Olimpic Japonez pentru a avea grijă de „tricolori” a devenit parte integrantă a delegației noastre.

România, liderul grupei după victoria cu Honduras

Primele meciuri din grupa în care este repartizată România la Jocurile Olimpice s-au încheiat. Așa cum bine se știe, naționala țării noastre s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celei a statului Honduras. Singurul gol al meciului de la Kashima s-a marcat în ultimul minut al primei reprize. A fost un autogol al lui Oliva, care avea să stabilească atât scorul la pauză, cât și pe cel de la finalul confruntării.

În celălalt meci al grupei, Noua Zeelandă a învins Coreea de Sud, tot cu 1-0.

Clasament: 1-2. România, Noua Zeelandă – 3 puncte, 3-4. Coreea de Sud, Honduras – niciun punct.

Următoarele partide din această grupă vor avea loc duminică, după următorul program:

Ora 11.00: Noua Zeelandă Honduras;

Ora 14.00: România – Coreea de Sud.

Citeste articolul pe PlaySport