Abonare la google news

VIDEO Căprioară căzută într-un bazin de apă a fost salvată de pompierii din Alba

O căprioară care a căzut într-un bazin de apă adânc de patru metri a fost extrasă în siguranţă, joi, de pompierii militari din Blaj, fiind pentru a doua oară în acest an când reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba intervin pentru salvarea unui exemplar din această specie.

Tot pompierii militari din Blaj au mai salvat în acest an o altă căprioară, un câine şi o lebădă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan, a informat că pompierii Gărzii de Intervenţie Blaj au acţionat joi pentru salvarea unei căprioare căzută într-un bazin de apă, de aproximativ 4 metri adâncime. Animalul era foarte agitat.

„Căprioara a fost imobilizată şi extrasă în siguranţă din bazinul de apă. Ea este evaluată de către un medic veterinar”, a precizat Radu Botezan.

În ianuarie, o căprioară blocată într-un sloi de gheaţă pe Valea Caselor din oraşul Cîmpeni a fost salvată de pompierii militari. Căprioara a fost predată paznicului de vânătoare, pentru a fi eliberată în pădure.

În aceeaşi zi, pompierii militari din Blaj au salvat un câine care a căzut în râul Târnava Mare. În februarie, Garda de Intervenţie Blaj a acţionat pentru salvarea unei lebede rănite din râul Târnava Mică.

Sursa foto: ISU Alba


Citeste articolul pe G4Media