sâmbătă 20 noiembrie 10:35 PM

Abonare la google news

VIDEO – Au început din nou incendiile din Sintești la cabluri și cauciucuri; Octavian Berceanu, reacție fulger: ‘Infracţionalitatea a revenit’


Garda de Mediu anunţă că a intervenit pentru stringerea mai multor focare în care erau arse cabluri şi deşeuri, în localitatea Sinteşti, în replică, fostul şef al instituţiei afirmând că tot fumul se duce către Bucureşti şi că, ”din păcate, infracţionalitatea a revenit la „normal”, cu toate că Garda de Mediu postează ca e în Sintesti”. „Au fost, dar începe meciul”, comentează Berceanu, relatează News.ro.


Garda de Mediu a postat imagini de la Sinteşti.

”Suntem din nou în zonele „fierbinţi” din jurul Capitalei în care continuă arderile ilegale. Odată cu lăsarea serii, comisarii GNM, însoţiţi de poliţişti şi jandarmi, au depistat focare/vetre în care erau erau incendiate cabluri si alte deşeuri. Echipele de control au intervenit, imediat, pentru stingerea focarelor”, a anunţat Garda de Mediu.

”Sintesti, apus de soare şi de civilizaţie! Tot fumul merge către cartierul Berceni, sector 4 si mai departe, spre centru. La incendiul de cabluri se va deplasa o maşină de pompieri, în următoarele 15 minute. Asteptăm ca Poliţia să se autosesizeze şi să solicite intervenţia comisarilor din Garda de Mediu.

Din păcate, infracţionalitatea a revenit la „normal”, cu toate că Garda de Mediu postează ca este în Sintesti. Au fost, dar începe meciul…”, a scris fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu, postând şi imagini.

Stiripesurse.ro