25 iulie 10:12 AM

Abonare la google news

Victorie pentru moldoveni pe „Anghel Iordănescu”: „Sunt mulțumit!”

FC Botoşani a învins FC Voluntari în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mihai Roman (min. 70), după o centrare venită de la Alexandru Ţigănaşu.

„Încerc să fiu mai calm,dar nu am ce face, ba te supără elevul, ba arbitrul! Așa sunt eu, așa trăiesc meciurile. Am discuții cu familia, dar dorința de a reuși e mai mare. Sunt mulțumit, încă nu suntem la nivelul maxim. Le-am zis și jucătorilor: nu trebuie să ajungi la o echipă mare ca să fii jucător mare! După cum vedeți, FCSB, Craiova, CFR Cluj, cele mai bune echipe de la noi, iau jucători tot de la echipe din provincie. Asta înseamnă că sunt buni și asta vreau eu să-i fac să înțeleagă”, a declarat Marius Croitoru după meci.

Pentru FC Botoşani aceasta este prima victorie a sezonului. În prima rundă, echipa pregătită de Marius Croitoru a terminat nedecis, scor 0-0, disputa cu FCSB. De partea cealaltă, pentru FC Voluntari este al doilea eşec consecutiv, după 3-2 cu Dinamo în runda de debut.

Următorul joc al FC Botoșani va avea loc în Bănie cu Universitatea Craiova, duelul fiind programat duminică, 1 august, de la ora 18:30. FC Voluntari va juca în runda a treia tot acasă, cu „U” Craiova 1948, partida fiind programată sâmbătă de la ora 18:30.

 

Citeste articolul pe Cancan