17 martie 8:01 PM

Abonare la google news

Victorie mare în justiție pentru DDB! Anunțul momentului făcut de fani

DDB a făcut anunțul cel mare prin intermediul unei postări pe Facebook. Fanii acționari din Ștefan cel Mare au dat vestea unei victorii importante în justiție. Este vorba despre procesul pe care îl aveau cu Poli Timișoara, în urma transferului lui Dorin Rotariu.

Ultimă oră. Victorie mare în justiție pentru DDB!

DDB a făcut anunțul cel mare pentru Dinamo. Procesul cu Poli Timișoara în care se judecau pentru transferul lui Dorin Rotariu a fost câștigat de echipa alb-roșie.
În 2013, Dinamo îl cumpăra definitv pe Rotariu de la Poli Timișoara, în schimbul a 1.1 milioane de euro. Pe lângă suma de transfer, timișorenii mai păstrau atunci și un procent dintr-un eventual transfer al fotbalistului, însă nu mai puțin de 270.000 de euro + TVA, adică peste 1 milion de lei.
După patru ani petrecuți în Ștefan cel Mare, Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, la Club Brugge, pentru 2.2 milioane de euro.
În urma transferului respectiv, Poli Timișoara nu a mai încasat niciun ban în schimbul lui Rotariu și s-a ajuns la litigiu. În 2019, clubul din Timișoara a depus o cerere oficială la Tribunalul București prin care a acționat în instanță clubul Dinamo.

Conform celui mai recent raport de activitate al lichidatorului judiciar care se ocupă de falimentul Politehnica Timișoara SA, suma pe care Dinamo ar trebui să o plătească este de minimum 270.000 euro + TVA, bani care au legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la Club Brugge”, se arăta în cererea respectivă.

2.2 milioane de euro a încasat Dinamo pentru Dorin Rotariu2.2 milioane de euro a încasat Dinamo pentru Dorin Rotariu

Anunțul făcut de fanii lui Dinamo: „Am obținut o victorie imensă!”

La patru ani distanță de la transferul lui Dorin Rotariu în Belgia, cazul a fost închis în favoarea formației din Ștefan cel Mare.

O VESTE URIAȘĂ PENTRU DDB ȘI PENTRU DINAMO!
Astăzi am obținut o victorie imensă în justiție, în cazul Dorin Rotariu!
Felicitări avocaților și tuturor celor implicați!
Ar fi fost o povară zdrobitoare pentru noi, DAR S-A FACUT DREPTATE!
Clubul de la care fusese cumpărat Dorin Rotariu încerca să obțină o sumă mult mai mare în urma vânzării jucătorului.
CÂINILOR, LUPTĂM PE TOATE FRONTURILE! Avem nevoie de susținerea voastră!
Nu vă lăsați influențați de cei care încearcă să frâneze acțiunile prin care putem salva clubul. E adevărat că de multe ori aceștia sunt cei mai vocali, dar noi trebuie să avem încredere unii în alții, pentru că lupta aceasta e a noastră, a tuturor”, se arată în comunicatul fanilor.

Comunicat fani DinamoComunicat fani Dinamo

Dorin Rotariu evoluează din 2019 la Astana, după ce formația din Kazahstan i-a plătit lui Club Brugge 1.5 milioane de euro.

Citeste articolul pe PlaySport