Abonare la google news

Victorie importantă pentru Olivia Steer.

Victorie importantă pentru Olivia Steer. Vedeta și câteva rude ale acesteia au câștigat în 2013 nu mai puțin de 25,8 hectare de teren arabil, 2,7 de pădure si 1,5 de pășune. Însă, nici astăzi aceasta nu se poate bucura de teren, în ciuda faptului că sentința a fost definitivă. Prin urmare, soția lui Andi Moisescu a revenit în sala de judecată.

Citește și: Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Aplicația va restricționa folosirea contului de către mai multe persoane

Citeste si:  Raul Rusescu, explozie de bucurie: „Este cea mai importantă victorie a acestui sezon!” + Ce spune Florin Gardoș despre meciul cu Dinamo

Victorie importantă pentru Olivia Steer. În vara anului trecut, vedeta de la PRO TV și rudele sale au au deschis un nou proces, care a avut ca obiect ”fond funciar”. Conform unor surse judiciare, Olivia Steer a bifat o victorie importantă. După ce a contestat decizia inițială, la apel, judecătorii i-au dat dreptate acesteia și au decis reluarea procesului de la zero.

”Admite apelul, anulează sentința apelată și trimite cauza spre rejudecare primei instanțe. Definitivă”, se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București.

Citeste si:  EXCLUSIV Cum și-a întărit Marcel Pavel plămânii după covid-19. Ce a făcut imediat după externare

În anul 2013, familia Oliviei Steer a câștigat o moștenire de 30 de hectare (teren arabil și pădure) în comuna Căuaș din Satu Mare. Olivia Steer și rudele sale ar fi trebuit să intre de mult în posesia terenului, nu s-a rezolvat nimic. Familia Oliviei Steer a depus deci o nouă acțiune în instanță, cerând ca primarul din Căuaș să fie amendat cu 1.000 de euro pe zi de întârziere a punerii în aplicare a deciziei de retrocedare.

Citeste si:  EXCLUSIV Ce se întâmplă acum cu Adriana Iliescu. Nu a mai vorbit de 2 ani nici cu singurul om care a ajutat-o

Avocatul familiei vedetei a dovedit faptul că e ceva în neregulă. Cu toate că primăria susține că nu sunt terenuri disponibile pe raza localității, însă în anul 2016 s-a decis concesionarea unora pentru locuitorii acesteia.

Citește și: Comisia Europeană în România, după disputa dintre Olivia Steer şi Mircea Cărtătescu: Despre vaccinurile COVID-19, informați-vă din surse sigure!

Citeste articolul pe RomaniaTV

 51 total views