Abonare la google news

Victoria chinuită a „roș-albaștrilor” salvează onoarea românilor în Conference League!

Debutul reprezentantelor României în Conference League a fost sub așteptări.

FCSB a fost singura dintre cele trei formații care a obținut o victorie în prima manșă a turului doi preliminar al Conference League. Echipa lui Gigi Becali s-a impus la limită, scor 1-0 (1-0), pe „Național Arena” în fața celor de la Şahtior Karaganda. Unicul gol al vicecampioanei României a fost marcat de Andrei Cordea (min. 38).

La debutul european, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a terminat nedecis, scor 0-0, duelul susținut pe terenul celor de la Spartak Trnava. Formația lui Leo Grozavu a terminat jocul în zece după ce Bogdan Mitrea a fost eliminat pe final, în urma a a doua „galbene”.

Singura reprezentantă a României care a dezamăgit total la debutul în cea mai nouă competiție europeană este Universitatea Craiova. Oltenii au fost învinși de albanezii de la FK Laci cu scorul de 1-0 (1-0),  pe „Elbasan Arena” din Elbasan, în prima manşă din turul al doilea preliminar al Europa Conference League. Manșa secundă este programată pe 29 iulie.

Vă remaintim că marți, în prima manșă a turului doi preliminar din Champions League, CFR Cluj s-a chinuit în Gibraltar, impunându-se în fața celor de la Lincoln cu 2-1. Returul campioanei cu modesta formație din Gibraltar este programat marți, 27 iulie.

Citeste articolul pe Cancan