6 martie 12:07 PM

Abonare la google news

Victor Hănescu și Horia Tecău, jigniți de gestul unui campion al tenisului: „Eram în mall și când am ajuns în dreptul lui… A fost urât!”

Victor Hănescu (39 de ani) demască adevăratul caracter al unui campion al sportului alb, care a făcut un gest urât față de tenismenii români! Este vorba despre Jo-Wilfried Tsonga (Franța, 35 de ani), fost ocupant al locului 5 mondial.

Victor Hănescu și Horia Tecău (36 de ani) s-au simțit ofensați de un gest pe care Jo-Wilfried Tsonga, deținător a 18 trofee ATP, l-a făcut față de ei! Francezul a refuzat să îi salute pe Victor și Horia, deși se cunoșteau foarte bine din vestiarul jucătorilor de tenis.

Jo-Wilfried Tsonga este unul dintre cei mai populari tenismeni, foarte apreciat de fanii din întreaga lume. Cu toate acestea, Victor Hănescu spune că unii sportivi, printre care și francezul, nu își arată adevăratul caracter la televizor.

Victor Hănescu și Horia Tecău, jigniți de gestul lui Jo-Wilfried Tsonga: „Nici nu ne-a salutat, s-a uitat în altă parte”

Victor Hănescu a dezvăluit un episod neștiut cu Jo-Wilfried Tsonga, cel care a dat dovadă de lipsă de respect față de cei mai buni tenismeni ai României din ultimii ani: „Tsonga, de exemplu, nu mi-a plăcut! Mi-aduc aminte și acum. Eram cu Horia Tecău într-un mall, ne-am întâlnit cu Tsonga. Eram pe o scară rulantă, noi urcam, el cobora. Și ne știam cu el, atât Horia, cât și eu. El venea din față și nu a schițat niciun gest! Când am ajuns în dreptul lui, a întors capul, s-a uitat în altă parte. Nici nu ne-a salutat!”, a spus Hănescu la GSP Live.

Momentul petrecut pe vremea când Victor se afla în activitate i-a lăsat un gust amar bucureșteanului: „Sunt sportivi care la televizor e clar că nu arată… Nu îi poți cunoaște foarte bine. Și mai sunt sportivi care îți pot lăsa o impresie ciudată la TV, dar ei să fie foarte ok în viața de zi cu zi. Până la urmă, fiecare alege să fie cum vrea. Dar mi s-a părut ciudat, pentru că eram colegi acolo, ne știam din vestiar și nu saluți un coleg! Mi s-a părut destul de urât”, a adăugat Victor Hănescu, fost ocupant al poziției 26 în ierarhia ATP.

Citeste articolul pe ProSport