Abonare la google news

Victor Becali îi bate obrazul lui Marius Șumudică, după conflictul cu Alex Chipciu: „Normal, clubul trebuia să dea un comunicat!”

Victor Becali a vorbit despre conflictul de la CFR Cluj dintre Marius Șumudică și Alex Chipciu, jucătorul impresariat de către firma lui.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani, Alex Chipciu, ar fi sărit să îl bată pe Otto Hindrich, portarul în vârstă de 18 ani al lui CFR Cluj, motiv care ar fi dus la excluderea sa din lot.

Marius Șumudică a luat această decizie chiar înainte de meciul cu Young Boys Berna, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 1-1.

Victor Becali îi bate obrazul lui Marius Șumudică, după conflictul cu Alex Chipciu

„S-a creat un conflict și nu cred că trebuia să se ajungă aici. E decizia antrenorului, nimeni nu poate să comenteze. El este sub contract cu ei, vedem ce se poate face. Doar cei care au fost acolo știu ce s-a întâmplat. E regretabil că s-a ajuns aici. E jucătorul lor, e sub contract cu ei și noi încercăm să rezolvăm problema.

Nu poți avea ceva peste două nopți așa. În România, e greu de suportat contractul lui. Nu știu ce echipe pot plăti contractul lui.

Chiar dacă regreți ce s-a întâmplat, întotdeauna consideri că ai dreptate. Eu nu am vorbit cu el, au vorbit Dragoș Sîrbu și Giovanni, dar nu e bine că s-a ajuns aici. A mai fost exclus din lot un jucător de la CFR, Rondon, care până la urmă a și plecat.

Eu cred că lucrurile astea trebuie să fie gestionate bine și să rămână în interiorul echipei. Clubul nu a comunicat încă o decizie. Sigur că vor și ei să rezolve și ei problema asta. A comunicat Șumudică. Normal mi se părea să dea clubul întâi un comunicat”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

CFR Cluj și Young Boys Berna au remizat, scor 1-1, în primul meci al dublei manșe din turul III preliminar al Ligii Campionilor, după golul marcat de către Cristi Manea încă din minutul 4 și reușita lui Sierro din prelungirile partidei.

Victor Becali se așteaptă la orice rezultat în returul din Elveția, programat pe data de 10 august, în Elveția, de la ora 21:30.

„E o echipă mai bună Young Boys, s-a văzut pe tot parcursul meciului. Orice se poate întâmpla în fotbal. Scorul nu e unul dezastruos, dar se poate întâmpla orice”, a mai spus Victor Becali.

Citeste articolul pe ProSport