vineri 3 decembrie 2:08 PM

Abonare la google news

Vica Blochina: „Jumătate de mașină trebuie reparată”


Bolidul Vicăi Blochina a fost grav avariat, în urma unui accident rutier! Dauna e semnificativă, dar blondina dă dovadă de compasiune. A fost impresionată de povestea șoferului care i-a distrus mașina și nu-l va da în judecată. CANCAN.RO are declarații și informații exclusive!


Ieri dimineață, în intersecția de la Morarilor, Vica Blochina avea să fie lovită de o basculantă. La volanul autoutilitarei se afla un tânăr, a cărui poveste a impresionat-o pe blondă, drept urmare, a decis să completeze o constatare amiabilă.

Problemele încep abia acum, spune Vica! Are de umblat, piesele bolidului de lux vor veni într-o lună, iar dauna nu este deloc de neglijat.

(CITEȘTE ȘI: CUM A APĂRUT VICA BLOCHINA LA LOFT. ARE 46 DE ANI, DAR SE DISTREAZĂ CA O PUȘTOAICĂ)

Vica Blochina: „Jumătate de mașină trebuie reparată!”

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Vica Blochina a povestit cum s-a întâmplat totul, dar și ce demersuri este nevoită să facă pentru a-și repara bolidul.

„Dauna e foarte mare, deoarece mașina este foarte scumpă. Jumătate de mașină trebuie refăcută pentru că e îndoită foarte puternic. Este un Mercedes S Coupe pe care mi-am luat-o anul trecut. Un model pe care mi l-am dorit, cu piele alb cu roșu.

Cei de la service mi-au zis că dauna e foarte mare, durează o lună să vină piesele pe care trebuie să le comande. Toate astea din neatenția unui șofer care era pe basculantă și vorbea la telefon.

Bolidul fostei prezentatoare a fost grav avariat/ Sursă foto: arhivă personală

S-a urcat pe mine, efectiv, și nu vedea că mă calcă cu basculanta. Nu vedea, vorbea la telefon! Eu claxonam și apoi s-a oprit. Eu mergeam înainte și el venea din stânga, în intersecția de la Morarilor, și el vorbea la telefon și nu m-a văzut. M-a împins cu totul într-o parte. Merita să rămână fără carnet, dar mi-a fost milă de el pentru că e băiat tânăr, cu gemeni acasă și am făcut amiabilă”, ne-a declarat Vica Blochina, în exclusivitate.

(VEZI ȘI: VICA BLOCHINA, MESAJ UMILITOR PENTRU OANA ROMAN. CE A PUTUT SĂ SPUNĂ DESPRE EA. E CLAR, SE LASĂ CU SCANDAL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: arhivă personală

Cancan.ro