joi 28 octombrie 6:22 PM

Abonare la google news

Veszprem, Live Video Online de la 19:45, în Liga Campionilor la handbal masculin. „Câinii” vor juca în fața unor tribune goale

Echipa de handbal masculin Dinamo București întâlnește astăzi, de la 19:45, formația maghiară Telekom Veszprem, într-un joc din etapa a șasea a fazei grupelor Ligii Campionilor. Meciul poate fi urmărit pe www.prosport.ro și la TV este transmis în direct de postul Digi Sport 3. Din păcate, din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19 din România, accesul spectatorilor la meci este interzis, astfel că Dinamo nu va beneficia de suportul fanilor în acest meci.


Dinamo domină autoritar handbalul masculin din România, dar încă nu se poate compara cu granzii Europei. „Câinii” au reușit până acum să obțină un singur succes, 32-29 împotriva lui Kielce, și ocupă doar locul al șaptelea în clasament, din totalul de opt echipe. Cu toate acestea, elevii lui Xavi Pascual au ca obiectiv clasarea printre primele șase, care asigură calificarea în faza următoare a competiției. Dinamo este la numai două puncte în spatele formației care ocupă locul 6, HC Motor.

În următoarele două etape din Liga Campionilor, Dinamo are șansa de a-și îmbunătăți „zestrea”, deoarece o va întâlni pe ultima clasată, SG Flensburg-Handewitt, care până acum a reușit doar un rezultat de egalitate, 27-27 cu PSG.


Dinamo – Veszprem, Live Video Online de la 19:45

De cealaltă parte, Veszprem are un parcurs aproape perfect înaintea întâlnirii cu Dinamo. Fosta echipă a lui Marian Cozma este a treia în clasament, după ce a câștigat patru meciuri și a pierdut o singură dată, 29-32 cu Vive Kielce. Ungurii sunt la egalitate de puncte cu Barcelona și la numai două „lungimi” în spatele singurei formații care a învins-o până acum.

Prosport.ro


Stirile.eu