Abonare la google news

Vești proaste pentru fanii „Puterea dragostei”! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri s-a destrămat

Fanii emisiunii „Puterea dragostei” au fost luați prin surprindere atunci când au aflat că unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și-a spus adio. Mai exact, foștii concurenți Andrada și Cazi și-au anunțat despărțire, deși păreau cuplul perfect.

Andrada și Cazi au părăsit competiția „Puterea dragostei” împreună. Cei doi și-au declarat iubirea, iar relația lor a continuat și în afara emisiunii. Însă, chiar dacă păreau cuplul perfect, se pare că relația celor doi nu a rezistat prea mult, iar în cele din urmă s-a ajuns la despărțire. (CITEȘTE ȘI: O CONCURENTĂ DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” A FĂCUT ANUNȚUL MULT AȘTEPTAT! VA DEVENI MĂMICĂ PENTRU PRIMA OARĂ)

Fanii celor doi au început să intre la bănuieli după ce au observat că aceștia nu au mai apărut împreună pe rețelele de socializare, așa că nu au ezitat să îi întrebe ce se întâmplă. Cea care a dezvăluit totul și a confirmat separarea a fost Andrada.

„Am primit foarte multe mesaje în legătură cu chestia asta și vreau să răspund doar o dată, așa că vă rog frumos să nu mă mai întrebați. Nu, nu mai suntem împreună și nici nu vom mai fi”, a dezvăluit Andrada, pe contul ei de Instagram.

Andrada și Cazi se mutaseră împreună

Veste despărțiri a venit ca un șoc pentru fanii celor doi, mai ales pentru că până nu de mult aceștia păreau cuplul perfect. După ce au părăsit emisiunea de la Kanal D, Andrada a anunțat că s-au mutat împreună și că lucrurile merg perfect în relația lor.

„M-am mutat în București cu Cazi. Mă înțeleg de minune cu el, nu mă așteptam. Viața este foarte bună după emisiune. Am început să-mi revin și psihic și fizic. Încet, încet, o să mă recuperez de tot. Cel mai mult îl iubesc pe Cazi”, a declarat Andrada, imediat după eliminare.

De aceeași părere era și Cazi, care le-a spus tuturor că relația cu Andrada o să fie pentru veșnicie și că nimeni și nimic nu îi va separa.

„O să fim împreună toată viața noastră, dragii noștri, așa că stați liniștiți!”, spune și Cazi.

(VEZI ȘI: SCANDAL MONSTRU LA PUTEREA DRAGOSTEI. BERNA RECUNOAȘTE CĂ PHILIP A AGRESAT-O FIZIC: „ÎN TIMP CE FUGEAM, EL M-A TRAS DE PĂR”)

 

Sursa foto: Instagram

Citeste articolul pe Cancan