Abonare la google news

Vești înfiorătoare pentru Ianis Hagi înainte de Alashkert-Rangers! Scoțienii riscă să rateze calificarea în Europa League

După victoria categorică din campionat împotriva lui Ross County, pentru Rangers urmează returul cu Alashkert. Veștile de pe ”Ibrox Park” nu sunt bune, iar scoțienii riscă să rateze calificarea în Europa League.

Scoțienii riscă să rateze calificarea în Europa League

Rangers a obținut în etapa a 3-a din Scottish Premiership o victorie categorică cu 4-2 pe terenul celor de la Ross County. Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează returul cu Alashkert din preliminariile Europa League. Veștile din tabăra scoțienilor nu sunt deloc bune, iar asta ar putea influența decisiv soarta calificării în cupele europene. Conform celor de la Glasgow Live, câșiva jucători de la Rangers au fost găsiți pozitivi la Covid 19. Printre cei infectați se află și membri ai staff-ului tehnic al echipei. Cei infectați se află acum în auto-izolare alături de apropiații lor.

Pentru Steven Gerrard veștile sunt foarte proaste având în vedere că Rangers are programat miercuri returul cu Alashkert din play-off-ul Europa League. În meciul din tur, Rangers s-a impus cu scorul de 1-0.

Clubul de pe ”Ibrox Park” a confirmat infectarea cu Covid 19 din cadrul echipei printr-un comunicat oficial.

Rangers confirmă că în timpul rutinei de testare au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus. Cei găsiți pozitivi se află în autoizolare alături de apropiații lor. Am ținut cont cu strictețe de proceduri și protocoale. De la începutul pandemiei, Rangers a colaborat cu Guvernul Scoției și Federația de Fotbal din Scoția pentru a ne asigura că staff-ul nostru este în siguranță. Asta vom face și în continuare”, se arată în comunicatul oficial emis de Rangers.

Ianis Hagi, printre cei mai buni de pe teren

În meciul de pe ”Ibrox Park” împotriva cdlor de la Alashkert, Rangers s-a impus cu scorul de 1-0. Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren ai scoțienilor. În urma evoluției sale, Ianis a primit nota 8 din partea publicației scoțiene Glasgow Times. Aceasta a fost cea mai mare notă acordată de jurnaliștii scoțieni fotbaliștilor lui Steven Gerarrd, după meciul tur dintre Rangers și Alashkert.

În ciuda rezultatului bun obținut de Rangers, Steven Gerrard nu a fost deloc mulțumit de atitudinea și determinarea elevilor săi. Tehnicianul a dat câteva declarații după meci în care și-a mustrat fotbaliștii.

Jucătorii au ascultat la pauză ce am avut de spus și au oferit o reacție, am câștigat meciul. Dar ar fi trebuit să ne facem acest joc mult mai confortabil. Nu o să vorbesc despre un jucător anume, vorbesc despre întregul grup”, a spus Steven Gerrard.

Citeste articolul pe PlaySport