17 martie 9:12 PM

Abonare la google news

Vești bune pentru fanii Puterea Dragostei. Una dintre cele mai iubite concurente intenționează să se întoarcă în emisiune

Andra Volos, una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, a făcut anunțul cel mare. Această intenționează să se întoarcă în emisiune, lucru ce i-a bucurat pe fani. Mai mult, tânăra a anunțat că nu va veni singură, ci alături de Andreea Ardelean.

Andra Volos a fost în casa Puterea Dragostei sezonul trecut și a plecat alături de Bogdan Mocanu. Cei doi s-au numărat printre preferații publicului, însă relația lor a ajuns la final. Povestea de iubire s-a destrămat, iar acum fostul partener al tinerei are o altă iubită. (CITEȘTE: ANDRA VOLOȘ L-A ARĂTAT TUTUROR PE FOSTUL EI IUBIT, CU CARE A AVUT O RELAȚIE DE PATRU ANI)

Șatena nu a intrat într-o altă relație după despărțirea de Bogdan Mocanu, iar acum își dorește să revină la Puterea Dragostei pentru a-și găsi sufletul pereche. Andra Volos a anunțat pe contul său de Instagram că se gândește serios să revină pe micile ecrane. Mai mult, alături de fosta concurentă se afla și Andreea Ardelean, care și ea susține că vrea să se întoarcă în emisiune.

„Ne vedem în emisiune?! Sinceră să fiu m-am trezit cu o poftă de emisiune și ne-am gândit să ne reîntorceam. Ce ziceți?! Care este sfatul vostru pentru noi?! Probabil vă întrebați de unde și până unde ne-am gândit noi să ne reîntoarcem.. E din cauza vremii, ne schimbăm ca vremea. Ne dorim să ne întoarcem în emisiune.”, a spus Andra Volos pe Instagram.

Andra Volos și Bogdan Mocanu, despărțire cu scântei

Despărțirea dintre foștii concurenți de la „Puterea Dragostei”, Andra și Bogdan, a fost una cu scântei. Se pare că totul a pornit de la faptul că în ultima perioadă Bogdan devenise extrem de rece cu ea și nu îi mai acorda atenția cu care o obișnuise. (VEZI ȘI: ANDRA VOLOS DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! CARE ESTE MOTIVUL REAL AL DESPĂRȚIRII DINTRE EA ȘI BOGDAN MOCANU?)

„Așa cum a observat toată lumea din ultimul vlog, când au spus că Bogdan nu mai e la fel, eu fiind sinceră, într-adevăr nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră.

Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare, ci pur și simplu pentru că eram conștientă că stă foarte puțin la mine.”, a povestit Andra.

Citeste articolul pe Cancan